Сережки, кільця, комплекти, кольє, з натуральними каменями завжди присутні ввеликому асортименті. Ви можете вибрати срібло з емаллю та вставками, від харківського ювелірного заводу UMAX, на офіційному сайті umax.ua. Ювелірні прикраси – завжди приємне придбання.

Як правильно вибрати прикраси

Є в нашому побуті речі, які не є побутовими предметами першої необхідності, але без них вже складно уявити наше життя – це прикраси і серед них, вагому частину, займають ювелірні прикраси зі срібла. Дійсно, прикрасам надавалося і зараз надається велике значення. Сьогодні вони свідчать про статус, про моду, про смак, про переваги в стилі. Колись, їм надавали значення оберегів. За певним малюнком і формою можна було навіть визначити, звідки родом власниця сережок або яке положення в суспільстві займав носій срібних запонок. Прикраси зі срібла бувають чоловічі і жіночі. Ці дві основні групи можна розділити на:

  • для рук або ніг
  • для шиї і голови
  • для одягу

Прикраси для чоловіків, як правило, більш стримані по стилю. Жіночі прикраси вкрай різноманітні і за стилістикою виконання, і за колірною гамою. У різний час переважала різна мода, але звичай прикрашати себе ювелірними виробами, виник дуже давно. Це підтверджується археологами, що знаходять сережки, кільця і ​​браслети в розкопках поховань, віком в кілька тисяч років. Серед них багато срібних сережок, перснів, браслетів, які, як і зараз, завжди були в ціні. Кільця взагалі можна назвати найпопулярнішими і чоловічими, і жіночими прикрасами. А ось сережки тепер популярні серед жінок, хоча був час, коли сережки у вухах вважалися суто чоловічим аксесуаром.

Як вибрати і купити

Купити ювелірну прикрасу не просто. Вірніше, не просто зробити вибір, серед великої різноманітності. Є кілька простих принципів, яких радять дотримуватися фахівці. Вважається, що заміжня жінка може носити всі види ювелірних каменів. Тільки звичайно камінь повинен підходити їй індивідуально.

  • Великим жінкам підійдуть великі прикраси.
  • Тендітні дівчата можуть носити витончені сережки і каблучки.
  • Красиво виглядають довгі сережки на тлі довгого волосся.
  • Браслет без каменів носиться вільно, а зі вставками повинен щільно прилягати.
  • До костюму ділової людини підійде строгий стиль запонок або шпильки для краватки
  • Срібний браслет більше підійде до джинсів і футболки, ніж до ділового костюму.

Це лише кілька порад. Якщо ви звернетеся в «Кавказ-Етно», то вибрати буде простіше, оскільки наші фахівці, завжди раді проконсультувати вас і допомогти купити срібні прикраси собі, або в подарунок. Купити можна різними способами. Можна вибрати з фото на сайті, а потім оформити доставку будь-яким зручним для вас способом.

Ми доставимо ваші ювелірні прикраси зі срібла в будь-які регіони. Ціна на срібні прикраси Головне, з чого складається ціна:

  • складність роботи
  • вага срібла
  • цінність вставки

Наш магазин співпрацює з різними виробниками ювелірних прикрас зі срібла. Серед них можна виділити недороге Кубачінскіе срібло ручної роботи і відому фірму «Sokolov». Фірма «Sokolov» давно відома на російському ринку своїми оригінальними і недорогими прикрасами зі срібла, з емаллю, з фіанітами і циркону, з іншими каменями. Широко відомі дитячі срібні прикраси цієї фірми, які так само ви можете вибрати в нашому магазині.