Deuter – це німецький бренд, який випускає рюкзаки, сумки та спальні мішки вже більше 100 років!

За цей час компанія накопичила величезний досвід у створенні спорядження для туризму. Деякі рюкзаки Deuter стали справжньою легендою у людей, які ведуть активний спосіб життя. Серед них такі популярні моделі, як: Deuter Futura, Deuter Aircontact, Deuter Trans Alpine, Deuter Giga Office, Deuter Race, Deuter Freerider і інші.

Концепція

Кожен окремо взятий спальник або рюкзак Deuter – це ціла історія, що складається з ідей і унікального досвіду її творців і величезної кількості людей, які вже купили собі цей товар.

Хороша підгонка, вентиляція і функціональність. Це один з основних факторів, на який звертають фахівці Deuter при розробці рюкзака. Саме анатомія людини формує підвісну систему рюкзака! Добре вентильована підвісна система рюкзака допомагає зменшити перегрів спини і знизити потовиділення. Всі ці якості вміло врівноважуються для досягнення головної мети-ідеального співвідношення вага / функціональність.

Інновації і якість

Ці два слова є визначальними для Deuter. Було пройдено безліч етапів розвитку, починаючи з першої повністю вентильованої підвісної системи (легендарна система Aircomfort) і розробки функціонального велосипедного рюкзака, до розробки сумок для дітей та велосипедного рюкзака з вбудованим захистом спини, що пройшла сертифікацію TUV. Багато з цих продуктів були принципово новими в своїй області і отримали безліч нагород і відгуків покупців.

Стійкий розвиток

Продукція Deuter відома своєю надійністю і довговічністю, а також надзвичайно низьким числом повернень. Deuter дає гарантію на всю свою продукцію. Починаючи з січня 2009 року, компанія стала членом організації «Bluesign». Тим самим в Deuter підтвердили свій намір брати участь у захисті навколишнього середовища. Для цього потрібно було перебудувати увесь виробничий процес: від розробки кожної моделі рюкзака до транспортування товару споживачеві.

Більше, ніж просто продукт

Кожен спальний мішок і кожен рюкзак Deuter – це більше, ніж просто товар. Фахівці компанії пристрасно люблять свою продукцію і використовують її у своєму повсякденному житті: на відпочинку, в походах і просто в місті.

200 днів інтенсивних польових тестів. Саме стільки днів на рік проходять тести рюкзаки Deuter на спинах альпіністів-професіоналів. Після року таких інтенсивних тестів компанія отримує стільки інформації, скільки отримала б від звичайних користувачів за 9 або 10 років. Це допомагає швидше оптимізувати продукт.