Для сучасної людини імідж – не порожній звук. І жінки, і чоловіки детально продумують свій щоденний або вечірній образ, враховуючи всі дрібниці. Тому що з деталей і складається стиль. І відразу скажемо, що досягається він методом проб і помилок. Але що однозначно додасть +100 балів розкішності і елегантності – це шкіряний аксесуар.

Гаманці, ремені, сумки – речі давно звичні для кожної людини. Але їх вибору варто приділяти велику увагу. По-перше, не йдіть сліпо за модою, а відчувайте її. Не кожен колір, фактура з ТОПу глянцевого журналу може імпонувати вашому типу зовнішності. Тим більше, вам не обов’язково буде подобатися те, що диктують світові дизайнери та модельєри. А справжні цінителі унікальності та оригінальності взагалі віддають перевагу користуватися послугами кравців. Кращі речі – це речі, пошиті на замовлення, з урахуванням вашої індивідуальності. Це стосується не тільки класичного костюма, але і першочергових аксесуарів. Якщо ви зацікавлені у створенні ексклюзивних речей, то буде цікаво дізнатися, яку шкіру слід використовувати для ременів. А купити її можна за посиланням https://aligogroup.com.ua/kozha-remennaya/.

Вибираємо шкіру для ременів

Ремінь з натуральної шкіри – один з найважливіших чоловічих і жіночих аксесуарів. Шкіряні ремені прийнято вважати найбільш якісними і довговічними, але при правильному їх використанні та зберіганні. Натуральна шкіра має певні особливості, за які ми її так любимо. Особливо вона дуже красиво старіє і набуває унікальної фактури. Вибираючи ремінь, дуже важливо не помилитися і вибрати аксесуар з якісної і натуральної сировини.

На даний момент існує безліч різних матеріалів, від екошкіри (іншими словами це замінник шкіри) до натуральної шкіри різного походження. Віддавайте перевагу натуральним матеріалам, якщо це не суперечить вашим релігійним принципам.
При виборі шкіри, обов’язково враховуйте і різновид вичинки, це важливо. Правильна товщина матеріалу при цьому повинна бути до 12 мм.

Для виготовлення ременів прийнято використовувати такі види шкіри:

  • Шкіра теляча. Це найпопулярніший матеріал у виробництві ременів. У неї є ряд переваг, це гладкість, міцність, однорідність.
  • Свиняча шкіра також користується популярністю, але з точки зору виробника – це не найкращий вибір. До її мінусів можна віднести грубість, зернистість. До того ж, вироби з даного виду шкіри недовговічні. Але є і плюс – низька вартість.
  • Козина шкіра. Її зазвичай використовують при виготовленні дизайнерських жіночих ременів через соковиту колірну гаму.

Також існують і інші види шкіри, такі як кінська, крокодиляча. Але дані матеріали дуже рідко використовують. Кінська досить груба, а шкіра крокодила має високу вартість.

Правильно вибравши матеріал ременя, ви будете впевнені в його довговічності.