Популярні прикраси завжди були ідеальним доповненням до гардеробу кожної жінки. Сережки із золота – прикраса на всі часи. Вони універсальні тим, що підходить практично до кожного жіночого образу. Правильно обрані сережки підкреслять індивідуальний стиль і, звичайно, подарують представниці прекрасної статі впевненість в собі. На даний момент будь-який інтернет магазин eurogold.ua пропонує багатий вибір сережок. Але, щоб правильно підібрати відповідний варіант, необхідно слідувати декільком важливим правилам. Звичайно, дуже важливою є вартість ювелірних прикрас. Ціна золотих сережок залежить від їх ваги. Якщо вони масивні і виготовлені з чистого золота, то оцінюються досить високо. Якщо ж вони мають середню ціну, то, швидше за все, зроблені з базового металу і покриті тонким шаром золота. Згодом цей шар стирається.

Сережки можуть відображати статус, талант, інтереси своєї власниці. Яскраві і сміливі фасони золотих сережок люблять представниці мистецтва. Вони віддають перевагу незвичайним ювелірним прикрасам, які обов’язково помітять і належно оцінять оточуючі. Шанувальниці модних віянь також вважають за краще купувати креативні сережки. А ось старомодні натури вибирають класику або навіть консерватизм. Спортивні жінки купують сережки-цвяшки, які не будуть відволікати від справи та заважати під час виконання вправ. Якщо ж ставиться за мету привернути увагу, в цьому випадку жінка обов’язково купить великі за розміром золоті сережки. Можна одягнути скромний наряд і скромні золоті сережки до нього, підкресливши стиль. А можна до скромного вбрання підібрати оригінальні і незвичайні сережки, зруйнувавши стереотипи і створивши незвичайний образ. Масивні сережки – чудово підходять для світського рауту.

Звичайно, щоб правильно вибрати і купити ювелірні прикраси, потрібно врахувати безліч важливих моментів. Наприклад, до ділової зустрічі більше підійдуть класичні сережки. Скромні і невеликі сережки-кільця можна носити кожного дня. Урочиста вечеря вимагає оригінальних прикрас, що кидаються в очі.

«Трикутні або довгі сережки зможуть подовжити підборіддя, круглі зроблять обличчя круглим, об’ємні його розширять. Невисоким жінкам краще носити невеликі за розміром золоті сережки або цвяшки. Панянкам середнього зросту краще вибирати довгі сережки. Високим жінкам можна носити і великі сережки. Біла шкіра вимагає прикрас з жовтого або рожевого золота, але аж ніяк не з білого, яке зробить обличчя ще блідішим», – радять ювеліри.