Як правило, кредит готівкою без довідок і поручителів найбільш популярний серед молоді та представників малого бізнесу. Вони не в змозі надати довідку про доходи, а тому змушені погоджуватися на позику, розмір якої нижче середнього.

Банки не хочуть втрачати гроші, через що висувають ряд вимог, що гарантують повернення боргу. Серед них – обов’язкове громадянство, ідеальна кредитна історія, солідний початковий внесок і застава. Таким чином, бажаючому отримати позику не потрібно надавати довідок і кликати поручителів, однак треба потратити час на збори деяких інших документів.

Чи можна отримати позику без довідок про доходи та поручителів самостійно?

Звичайно, можливо. Однак зробити це не так просто, як здається на перший погляд:

  • Для того, щоб отримати гроші, Вам доведеться витратити багато часу і сил на пошук відповідного банку і кредитної програми.
  • Фінансові організації намагаються убезпечити себе, а тому пред’являють жорсткі вимоги як до самих позичальників, так і до оформлюваним ними документам.
  • Банк може відмовити у видачі позики, не пояснюючи причини. Таким чином, Ви не зможете отримати гроші, і всі зусилля виявляться марними.

Але і схвалення кредиту ще не означає, що позичальник вийшов з «сутички» переможцем! Нерідко кредитори включають в розмір виплати приховані комісії, які значно збільшують реальний розмір боргу. Без належних знань Ви ризикуєте отримати кредит з безпрецедентною відсотковою ставкою, яка може досягати 69,9% річних!

Допомогу в отриманні позики без довідок і поручителів пропонує безліч організацій, але знайти серед них дійсно надійну не так-то просто. Але кожен клієнт хоче в даному випадку отримати кваліфіковану допомогу і швидке оформлення кредиту за розумною ціною. Тому перш ніж визначитись з організацією, у якій ви будете оформляти кредит, варто детальніше ознайомитись з інформацією про неї та прочитати відгуки від клієнтів. Тільки переконавшись у правильності свого рішення можна оформляти позику.