Смачна та легка запіканка з капусти та фаршу

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі  запіканку на вечерю з капусти та фаршу. Капустяна запіканка з фаршем – чудовий спосіб урізноманітнити меню і коли хочеться чогось легкого і корисного. Запіканка надзвичайно смачна, радимо подавати її зі сметаною.

Влітку хочеться готувати легші та менш калорійні страви, тож ця запіканка якраз така.

Інгредієнти:

  • Капуста – 500 г.
  • Фарш – 200 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Йогурт – 100 г.
  • Сіль та спеції.

Готуємо інгредієнти за списком та давайте готувати смачну вечерю.

Приготування:

Тонко наріжте 500 г капусти. Залийте її окропом і залиште на 10 хвилин.

У цей час подрібнюємо цибулю та натираємо 1 моркву. Обсмажуємо трохи цибулю та додаємо моркву. Тушкуємо овочі до готовності (м’якості).

З капусти зливаємо воду та віджимаємо її. Додаємо до капусти готові овочі, 200 г фаршу, подрібнену зелень, сіль та спеції по-смаку. Все добре перемішуємо.

Готуємо заливку. 100 г йогурту (можна взяти сметану), 2 яйця, сіль та перець перемішуємо виделкою.

Змішуємо заливку з капустяною масою. Викладаємо у форму для запікання (у нас 22 см) і ставимо запікатися в духовку розігріту до 180 С на 45-50 хвилин.

Капустяна запіканка з фаршем готова. Це чудов страва з капусти для легкого та корисного обіду або вечері.

Подаємо запіканку зі свіжими овочами, а ще дуже смачно зі сметаною.

Смачного!

Читайте також: Смачна та проста в приготуванні цвітна капуста у сирному соусі

Поділись


Новини партнерів