Вже багато років поспіль готую млинці на воді: не в цілях економії, просто так вони смачніші

Млинці на воді – це дуже смачно і не так калорійно. Після того, як я познайомилася з цим рецептом, я використовую тільки його. Перевага цього виду випічки в тому, що млинці виходять еластичними, в них легко можна загорнути будь-яку начинку – від солодкої до м’ясної.

Приготування за рецептом

Щоб приготувати смачні млинці, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • Чотири яйця
  • Літр води
  • Пару столових ложок олії
  • 25 грам борошна. Може трохи більше, потрібно орієнтуватися на консистенцію тіста.
  • Чайну ложку соди, обов’язково погасити оцтом.
  • Щіпку солі.

Спочатку в ємність для замішування тіста потрібно вилити воду, додати яйця і злегка збити все.

Потім додають соду з оцтом, дрібку солі і олію. Все ретельно з’єднують, найкраще використовувати міксер.

Тепер можна додати борошно, розмішати всі інгредієнти, щоб не було грудочок. Тісто готове.

Щоб млинці були по-справжньому смачними, краще залишити ємність із заготівлею ще на двадцять хвилин, накривши її кришкою або просто тарілкою.

Готове тісто виходить в міру рідким, як на звичні млинці на молоці.

Сковороду потрібно добре розігріти, перший раз можна змастити її олією. Кожен млинець обсмажують з двох сторін, до рум’яного кольору.

Подавати можна з будь-якими начинками. Навіть холодні вони не втрачають смак.

Поділись


Новини партнерів