Сендвіч з ковбасою: цікавий рецепт на швидку руку

Сьогодні нікого вже не здивуєш бутербродами. Тому ми так спритно замінили їх іншими закусками типу канапе і кошиків з начинкою. Але іноді трапляється на очі такий рецепт, що ви відразу розумієте – треба готувати зараз же!

Особисто для мене таким став рецепт сендвіча з ковбасою в сметанно-овочевий масі між шматочками солоного крекеру. Його ще називають холодний сендвіч, адже, щоб начинка гарненько застигла, форму з закускою потрібно протримати в холодильнику кілька годин.

До слова, в рецепті нижче ми пропонуємо використовувати огірок і болгарський перець. Але ви з легкістю можете замінити їх іншими овочами – вийде не менш смачно.

Інгредієнти:

  • Крекер 24 шт.
  • Сметана 400 г
  • Болгарський перець 0,5 шт.
  • Мариновані огірки 2 шт.
  • Ковбаса копчена 70 г
  • Желатин 30 г
  • Вода 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

Додайте в желатин 2 ст. л. холодної кип’яченої води і відставте набухати.

Потім розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Очистіть болгарський перець. Наріжте його, ковбасу і огірки дрібними кубиками.

Залийте сметаною (жирність 33%) і заправте цукром, сіллю і перцем за смаком.

Гарненько все змішайте. З’єднайте отриману масу з желатином. І ще раз добре все перемішайте.

Застеліть дно і боки форми харчовою плівкою.

На дно форми викладіть шар крекерів. Залийте їх сметанною сумішшю і знову викладіть крекери.

Поставте форму з закускою на крекерах в холодильник до повного застигання начинки.

Перед подачею наріжте квадратиками.

Удома на кухні, на пікніку, в альтанці в саду, на дивані перед телевізором – такий бутерброд з крекером буде в самий раз, де б ви зараз не знаходилися. Це краще звичного хліба з намазуванням і оригінальніше вже набридлих тарталеток.

А як швидко готується! Подавайте самі і діліться ідеєю з друзями.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів