Ситний сендвіч в духовці — це гідна заміна бутербродам. І набагато смачніше

Це справжній кулінарний шедевр.

Класичний сендвіч — це, безперечно, дуже смачно. Але навіщо задовольнятися малим, якщо звичайну закуску можна перетворити в кулінарний шедевр. Для цього просто потрібно запекти сендвіч в духовці. Плавлений тягучий сир особливо люблять діти. Вони першими прибігають на приголомшливий аромат. Це хороший спосіб підняти їх до школи вранці. Так і голодним ніхто не залишиться, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Тостовий хліб — 1 шт.
Моцарела — 200 г
Шинка — 200 г
Молоко — 0,5 скл.
Сир «Грюйер» — 100 г
Твердий сир — 200 г
Помідор — 1 шт.
Базилік — 1 ч. л.
Орегано — 1 щіпка.
Вершкове масло — 20 г
Як приготувати ситний бутерброд в духовці:

Прямокутну форму для запікання змастіть вершковим маслом. Вистеліть дно шматочками хліба і змастіть їх крем-сиром.

Наріжте тонкими скибочками шинку, моцарелу і твердий сир. Укладіть шарами в форму: сир, шинка, сир моцарела.

Ще раз повторіть шари, починаючи з хліба. Додайте нарізані помідори поверх останнього шару сиру. Посипте базиліком.

Знову викладіть шар хліба, твердого сиру, приправте базиліком та орегано.

Акуратно залийте у форму молоко. Запікайте протягом 10 хвилин при 180 градусах.

Погодьтеся, ця страва може стати чудовим сніданком.

Приємного апетиту.

ДЖЕРЕЛОUkr.Media
Поділись


Новини партнерів