Всього за десять хвилин можна зробити смачний, пахучий і ситний пиріг

Вийде просто неймовірно смачний сніданок для всієї сім’ї!

Що потрібно:

  • Сир розсільний (сулугуні або адигейський, можна замінити домашнім сиром) — 200 грамів;
  • Сир твердий — 60 грамів;
  • Яйце — дві штучки;
  • Молоко — одна склянка;
  • Борошно — 200 грамів;
  • Сіль за смаком.

Також щоб підсмажити пиріг знадобиться олія.

Приготування:

У яйця потрібно додати дрібку солі і збити вінчиком, далі до них долити молоко і додати сир твердий або розсільний.

Потрібно додати таку кількість борошна, щоб консистенція тіста була як у густої сметани.

Якщо хочеться, можна посипати порізаною зеленню.

Сковорідку потрібно розігріти, змастити олією, потім покласти на неї тісто і розрівняти його.

Поставити на невеликий вогонь, накрити сковорідку кришкою і смажити протягом п’яти хвилин.

Далі перевернути пиріг і смажити також п’ять хвилин вже з іншого боку. Пиріг готовий.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів