Вийде просто неймовірно смачний сніданок для всієї сім’ї!
Що потрібно:
- Сир розсільний (сулугуні або адигейський, можна замінити домашнім сиром) — 200 грамів;
- Сир твердий — 60 грамів;
- Яйце — дві штучки;
- Молоко — одна склянка;
- Борошно — 200 грамів;
- Сіль за смаком.
Також щоб підсмажити пиріг знадобиться олія.
Приготування:
У яйця потрібно додати дрібку солі і збити вінчиком, далі до них долити молоко і додати сир твердий або розсільний.
Потрібно додати таку кількість борошна, щоб консистенція тіста була як у густої сметани.
Якщо хочеться, можна посипати порізаною зеленню.
Сковорідку потрібно розігріти, змастити олією, потім покласти на неї тісто і розрівняти його.
Поставити на невеликий вогонь, накрити сковорідку кришкою і смажити протягом п’яти хвилин.
Далі перевернути пиріг і смажити також п’ять хвилин вже з іншого боку. Пиріг готовий.
Смачного!