Вперше мене пригостили цими голубцями в Закарпатті. Тепер я їх просто обожнюю

Найсмачніші голубці виходять по закарпатському рецепту. Спробуй, тобі теж сподобаються!

Складові

✓ Капуста білокачанна 3 кг

✓ Свинина 1 кг

✓ Смалець 150 г

✓ Сметана 130 г

✓ Томатна паста 30 г

✓ Вода 1,5 л

✓ Сіль за смаком

✓ Чорний перець (мелений) за смаком

✓ Цибуля 2 шт

Рецепт приготування

Капусту відваріть і розберіть на листки.

Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на смальці.

М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.

На капустяний лист покладіть м’ясо, а на нього чайну ложку обсмаженої цибулі. Заверніть рулетом.

Дно каструлі застеліть цілим капустяним листям, викладіть голубці, залийте окропом, підсоліть.

Вода повинна покрити їх на 1-2 см.

Додайте томатну пасту і сметану. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готову страву прикрасьте зеленню, дрібно нарізаним часником і подавайте гарячою.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів