Любите посмакувати курятиною – тоді цей рецепт порадує вас новим смаком.
Складові:
- куряча грудка – 3 шт .;
- печериці – 250 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт .;
- вершки 10-20% – 200 мл;
- рисове або пшеничне борошно – 1 ч. л ;.
- сіль, чорний мелений перець за смаком;
- часник – 1 зубчик
- рослинна олія для смаження
Приготування:
Цибулю і шампіньйони чистимо, ріжемо. Обсмажуємо цибулю до м’якості, додаємо шампіньйони. Перемішуючи, смажимо їх разом хвилин 5.
Чистимо і натираємо на тертці часник, змішуємо його з вершками.
Через 5 хвилин виливаємо на сковододу вершки, помішуючи додаємо борошно, сіль, чорний мелений перець. Зменшуємо вогонь і готуємо соус під кришкою хвилин 7-10.
Курячі грудки перчимо і обсмажуємо до золотистої скоринки, можна приготувати їх на грилі.
Потім викладаємо готову курячу грудку на тарілку і зверху поливаємо її вершково-грибним соусом.
Смачного!