Тільки подивіться на ці апетитні і яскраві «мандаринки». Хто б здогадався що це не десерт, а закуска!
Інгредієнти:
- 2 варених яйця;
- 2 морквини середнього розміру;
- 150 гр. твердого сиру;
- 100 гр. плавленого сиру;
- 5 зубчиків часнику;
- сіль за смаком;
- майонез.
Спосіб приготування:
1. Моркву відваріть, очистіть і натріть на дрібній тертці, відставте її в сторону.
2. Потім натріть плавлений і твердий сир, варені яйця.
3. Пропустіть часник через часникодавку, додайте до яєчно-сирної суміші.
4. Все добре змішайте, заправте масу майонезом.
5. Руки попередньо змочіть водою. Сформуйте з яєчно-сирної маси маленькі мандаринки.
6. Посередині кожної кульки зробіть невелике заглиблення, щоб вийшов справжній мандарин.
Приберіть закуску в морозильник на 15 хвилин.
7. Змоченими в воді руками сформуйте з тертої вареної моркви млинець і обтягніть ним вашу заготовку.
8. Зверху кожну мандаринку прикрасьте гілочкою петрушки.
Смачного!