САЛАТ «ЗАГАДКА»
Запропонуйте цей салатик вашим гостям, нехай вони вгадають з чого він зроблений. А поки вони будуть перебирати варіанти, салатик вже і закінчиться. Вже дуже він смачний!
Продукти:
- Твердий сир – 150 гр
- Ковбаса сирокопчена – 200 гр
- Морква сира – 1 шт
- Часник- 2 зубчики
- Сіль і майонез.
На млинці:
- Яйце куряче – 4 шт
- Крохмаль – 1.5 ст. ложки
Приготування:
1. Спочатку випікаємо млинці.
2. Для цього збиваємо яйця з крохмалем, солимо до смаку.
3. Виходить 5 млинців.
4. Даємо їм охолонути, ріжемо їх на маленькі смужки.
5. Твердий сир і сиру моркву натираємо на крупній тертці.
6. Ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою.
7. У салатнику з’єднуємо і перемішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом з часником.
8. Салат повинен настоятися хвилин 30.
Смачного!
САЛАТ «НІЖНИЙ»
Готую його часто, він не тільки дуже смачний, але і не дорогий. Рекомендую!
Продукти:
- Шинка – 300 гр
- Огурец – 2 шт
- Яйца курячі – 3 шт
- Сир- 50 гр
- Часник – 2 зубчики
- Сіль за смаком
- Майонез
Приготування:
1. Огірки, шинку ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.
2. Яйця варимо, чистимо, тремо на тертці.
3. Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом.
4. Перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!
CAЛAT «HEДІЛЬKА»
Салат можна приготувати у будь-який день тижня! Та хоч кожен день протягом тижня готуйте його і їжте!
Продукти:
- Капуста – 1 невеликий качан
- Морква – 2 шт
- Крабовое м’ясо – 1 упаковка
- Майонез – за смаком
Приготування
1. Дрібно нашаткувати капусту, перетерти з сіллю.
2. Натерти на дрібній тертці моркву.
3. Нарізати крабове м’ясо.
4. З’єднати всі продукти в глибокому салатнику, додати майонез і перемішати.
5. Не забудьте трохи посолити.
Смачного!
САЛАТ «90 – 60 – 90»
Цей салатик я в перший раз спробувала в кафе, він мені так сподобався, що прийшовши додому, я його тут же приготувала.
Продукти:
- Грудка куряча – 1 шт
- Броколі – 1 пачка, приблизно 0,5 кг
- Огірки мариновані середнього розміру – 6-7 шт
- Майонез легкий
- Сіль – щіпка
Приготування
1. Підготовлену курку відварюємо в підсоленій воді до готовності.
2. Броколі заливаємо окропом на 10 хвилин.
3. Курку, яка охолола, розділяємо на волокна, броколі ріжемо не дуже дрібно. Огірки – дрібно.
4. Все разом з’єднуємо і заправляємо майонезом.
Смачного!
САЛАТ З БАКЛАЖАНІВ, МАРИНОВАНОЇ ЦИБУЛІ І ЯЄЦЬ
Цей салат подобається абсолютно всім, і навіть тим, хто до баклажанів байдужий. Ваші гості будуть в захваті!
Продукти:
- Баклажани – 500 гр
- Яйце куряче – 4 шт
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез або сметана
- Гірчиця в зернах – за смаком
- Оцет 6-9% – 1 ст. ложка
- Сіль – 1 ч. ложка
- Цукор – 1 ч. ложка
- Олія для смаження
Приготування
1. Яйця зварити, баклажани помити.
2. Баклажани порізати соломкою, скласти в миску, посолити і залити холодною водою.
3. Дати постояти 10-15 хвилин.
4. Тим часом, почистити цибулю, порізати тонкими півкільцями.
5. Додати сіль, цукор, оцет, залити водою.
6. З баклажанів злити воду, добре їх віджати.
7. Потім обсмажити на олії.
8. Яйця нарізати соломкою.
9. З цибулі злити воду.
10. Змішати баклажани, мариновану цибулю і яйця.
11. Додати домашній майонез за цим рецептом і гірчицю.
12. Пробуйте на сіль, якщо солі мало, посоліть.
13. Подавати салат можна в салатнику або викласти в кільце для салатів, це вже як вам більше подобається, все одно все з’їдять до грама.