Як приготувати надзвичайно смачні та корисні цукерки всього лише за 2 копійки?

Пропонуємо вашій увазі ласощі, які ви не знайдете ні в одній кондитерській. А все тому, що вони зроблені своїми руками. Приготувавши хоча б один раз домашні цукерки, ви в сторону магазинних більше не захочете навіть дивитися.

У інгредієнтах немає нічого надприродного: будь-який з них знайдеться у вас в шафці. Дивовижно смачні, вони просто тануть у роті! Приготування швидке і захоплююче, можна залучати і малюків.

Складові:

  • Сухе молоко – 250 г
  • Цукор – 300-350 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Вода – 100 мл
  • Какао-порошок – 2-3 ст. л.
  • Кардамон – 1 щіпка.

Приготування:

Приготуйте сироп. У сотейнику з товстим дном розчиніть цукор у воді, поставте посуд на вогонь, доведіть до кипіння. Після закипання потримайте на повільному вогні ще 7-10 хвилин до загустіння.

Зніміть сироп з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності.

Безперервно помішуючи, порціями всипте сухе молоко. У вас повинна вийти однорідна маса без грудочок. На цьому етапі потрібно додати до маси кардамон або інші ароматні спеції (корицю, ваніль). Поставте масу в холодильник на 30-40 хвилин.

Через відведений час дістаньте посуд із заготовкою. Зліпіть з маси вироби будь-якої форми, обваляйте їх в какао. Складіть вироби в контейнер і приберіть в холодильник.

Там вони зберігатися можуть до 5 днів.

Ось вам ще одна ідея: відокремте частину маси і додайте в неї какао. Самі ж цукерки обваляйте в кокосовій стружці. Так у вас вийде асорті. Цікава присипка виходить також з товчених кукурудзяних паличок.

Джерело

Поділись


Новини партнерів