Бутербродні намазки виручають навіть в тих ситуаціях, коли поблизу немає ні плити, ні кулінара. Їх можна брати в походи і на пікніки, але їх справжня цінність в тому, що вони виручають в звичайні будні будь-кого, хто проспав сніданок або не хоче займатися цим ввечері.
Купувати масло для бутербродів все одно, що купувати готову вівсяну кашу – ось наскільки просто його приготувати. Зберігається воно довго, а смаку йому можна надати будь-якого.
У цій статті ми поділимося з вами дуже апетитним рецептом хлібної намазки, яка готується з найпростіших продуктів, але має дуже приємний смак.
Складов:і
- Вершкове масло – 200 г
- Кріп – 80 г
- Петрушка – 80 г
- Болгарський перець – 150 г
- Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Болгарський перець за смаком
- Зелена цибуля за смаком
- Часник за смаком
Приготування:
Поставте масло в тепле місце розм’якшуватися. Тим часом почистіть болгарський перець від насіння і наріжте на дрібні кубики. Для краси рекомендуємо взяти перець різних кольорів.
Петрушку, кріп і цибулю наріжте дуже дрібно і змішайте з розм’якшеним вершковим маслом. Додайте до нього чорний перець, сіль, болгарський перець, гірчицю і трохи часнику, попередньо пропустивши його через прес.
Перемішайте всі інгредієнти і перекладіть масло в зручну ємність. Зберігайте в холодильнику тиждень, щоб воно просочилося усіма смаками.
Зберігають пряне масло або в банках, що закручуються, або у вигляді ковбаски. Для цього його потрібно викласти в харчову плівку, надати йому форми і поставити в морозилку.
Також масло роблять з червоною рибою, усіма видами пряної зелені, ікрою, грибами і спеціями.
Якщо дати йому трохи постояти в холодильнику перед вживанням, воно вбере смак і аромат інгредієнтів і стане ще смачнішим. Приємного вам апетиту!