Дуже ніжний молочний крем для тістечок і тортів. Такого ви ще не їли!

Якщо ви надумали приготувати домашній торт, ось вам рецепт чудового крему.

З цією смакотою будь-який торт вийде неймовірно ніжним: словами не передати! Дуже смачний і солодкий крем прикрасить будь-які ласощі!

Складові:

– 400 мл молока

– 400 мл сметани 35% жирності

– 100 мл згущеного молока

– 3 жовтки

– 5 столових ложок борошна або крохмалю

– 80 г цукру

– 100 г вершкового масла

– пляшечка ванільної есенції.

Спосіб приготування:

1. Ставимо на маленький вогонь молоко, сметану і згущене молоко. Окремо в мисці збиваємо жовтки з цукром. Беремо склянку гарячого молока і змішуємо з борошном (або крохмалем, його теж можна використовувати для крему), потім додаємо до яєць. Добре перемішуємо, щоб не було грудочок.

2. Коли молоко почне кипіти, знімаємо з вогню, додаємо яєчну суміш і добре перемішуємо вінчиком. Ставимо ємність на маленький вогонь і перемішуємо до тих пір, поки крем не загусне.

3. Коли крем загусне, знімаємо його з вогню, додаємо ванільну есенцію і даємо крему охолонути. Коли він охолоне до кімнатної температури, додаємо нарізане кубиками масло і перемішуємо близько 2-3 хвилин, щоб отримати ідеальну консистенцію крему для тортів чи тістечок.

Бажаємо вам успіхів у приготуванні!

Джерело

Поділись


Новини партнерів