Якщо ви багато працюєте і вільного часу практично не залишається, тоді цей рецепт – просто знахідка. Для того щоб приготувати торт «Світлана», вам не знадобиться багато часу і зусиль, а вся ваша сім’я буде просити добавки.
Складові:
- Пшеничне борошно – 3,25 скл.
- Згущене молоко – 400 г
- Сода – 1 ч. л.
- Оцет – 1 ч. л.
- Молоко – 750 мл
- Вершкове масло – 200 г
- Цукор – 1,5 скл.
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін за смаком
Приготування:
Для коржів змішайте 3 скл. борошна, згущене молоко і гашену соду. Тісто повинне вийти еластичним.
Розділіть його на 8 рівних частин, розкачайте їх по діаметру сковороди і обсмажуйте коржі по 1 хвилині з кожної сторони.
Тепер всі коржі потрібно підрівняти. Обрізати зайве, але залишки не викидайте. Їх потрібно перемолоти і використовувати для обсипання.
Перейдемо до приготування крему. Змішайте 3 ст. л. борошна, молоко, цукор, яйця і ванілін. Суміш поставте на середній вогонь і помішуйте до загустіння.
Після того, як маса загусла, зніміть її з вогню і відразу додайте олію. Ретельно перемішайте.
Перемажте коржі теплим кремом і присипте товченою крихтою. Для того щоб торт просочився, дайте йому постояти при кімнатній температурі не менше години.
Вітаємо! Ваш чудовий десерт готовий. Можете запросити друзів на смачний тортик і поділитися з ними цим рецептом!