Найшвидші пиріжки з усіх, що ти колись готувала: ні борошна, ні болісного замішування тіста!

Буває так, що в ранковій метушні просто не вистачає часу на приготування повноцінного сніданку, а їсти фастфуд по дорозі або сидіти в офісі з порожнім шлунком до обіду зовсім не хочеться. Це і не потрібно! Щоб приготувати ситну страву, необов’язково годину метушитися на кухні. Виявляється, достатньо лише дістати з хлібниці багет або невеликі булочки, наповнити їх смачною начинкою і поставити на кілька хвилин в духовку або мікрохвильову піч розігріватися.

Ми хочемо поділитися з вами найпростішим рецептом приготування пиріжків під назвою «Ледача дружина». Погляньте на список інгредієнтів і зрозумієте, що кожен з них найчастіше є на вашій кухні. Такі рум’яні пиріжки під шаром тягучого сиру можна взяти з собою на роботу і упакувати дитині в школу. Спробуйте цей рецепт, вам однозначно він сподобається!

Складові:

  • багет – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • твердий сир – 100 г
  • сметана – 3 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • соняшникова олія – 50 мл
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

Наріжте багет шматочками шириною приблизно 5-7 см, за допомогою чайної ложки вийміть м’якуш таким чином, щоб кожен шматочок придбав форму склянки з дном.

Щоб приготувати начинку, вимийте і дрібно наріжте гриби, очистіть і подрібніть зубчики часнику і цибулю.

Обсмажуйте їх до готовності, за 5 хвилин до кінця приготування додайте в сковороду сметану, сіль і перець, гарненько все перемішайте.

Поставте шматочки багета в змащену олією форму для запікання. Акуратно наповніть «стаканчики» з багета начинкою і присипте натертим на крупній тертці сиром.

Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку на 7-8 хвилин, щоб багет підрум’янився, а сир розплавився.

Вітаємо, смачні пиріжки на швидку руку готові!

Якщо з вечора у вас залишився невеликий шматочок курячого філе, обов’язково обсмажте його разом з грибами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів