Голубці в духовці. Закарпатський рецепт – Це смачніше, ніж просто голубці!

Я готую тепер тільки так! Голубці в духовці виходять дуже соковиті і ніжні.

Найсмачніше голубці виходять по закарпатському рецепту. Взимку в цій місцевості вам запропонують голубці з рисом і грибами в листі квашеної капусти, а влітку – апетитні рулети зі свіжої капусти з м’ясною начинкою, запечені в духовці.

Складові:

  • Капуста білокачанна 3 кг
  • Свинина 1 кг
  • Смалець 150 г
  • Сметана 130 г
  • Томатна паста 30 г
  • Вода 1,5 л
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Цибуля 2 шт

Приготування:

Капусту відваріть і розберіть по листочкам.

Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на смальці.

М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.

На капустяний лист покладіть м’ясо, а на нього чайну ложку обсмаженої цибулі. Заверніть рулетом.

Дно каструлі застеліть цілим капустяним листям, викладіть голубці, залийте окропом, підсоліть. Вода повинна покрити їх на 1-2 см.

Додайте томатну пасту і сметану. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готову страву прикрасьте зеленню, дрібно нарізаним часником і подавайте гарячою.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів