Ця страва створена немов спеціально для тих, хто не любить кабачки. Пропонуємо вашій увазі кабачкові котлети з фаршем: ароматні, пишні, ніжні, вони змусять вас змінити думку про кабачки!
Кабачок не тільки не погіршить смак котлет, а навпаки, додасть соковитості і ніжності такій звичній для нас страві. До тих пір як я вперше приготувала котлети з кабачками за цим рецептом, вони користуються незмінним успіхом у моїх домочадців!
СКЛАДОВІ:
- 300-400 г будь-якого фаршу
- 1 кабачок середніх розмірів
- 2 яйця
- 1-2 ст. л. манки
- 0,5 ч. л. солі
- борошно або панірувальні сухарі
- перець, інші спеції за смаком
- олія для смаження
ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачок вимий і натри на крупній тертці, якщо овочі у тебе перезрілі, очисти їх від насіння і шкірки. Частину соку, що виділився в результаті, злий.
Додай до кабачка м’ясний фарш, яйця, манку. Посоли, поперчи і гарненько виміси. Залиш на хвилин 15, щоб манка увібрала сік.
Змоченими у воді руками сформуй пишні котлети, вмочи кожну в борошно або сухарі і обсмаж на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Рецепт котлет з кабачків – знахідка для тих, хто хоче схуднути! Для цього фарш потрібно брати або курячий, або індичий, а щоб кількість олії звести до мінімуму, котлети можна запекти в духовці.