Так, це звичайна картопля! Якщо ви ще не готували таку смакоту – біжіть швидше на кухню

Сьогодні ми розповімо вам, як зі звичайної картоплі зробити повноцінну ресторанну страву. Картопля виходить просто приголомшливою: трохи хрусткою зовні і дуже м’якою всередині. А ще така картопля цікаво виглядає і відмінно підійде до святкового столу.

Необхідні продукти:

  • 1,5 кілограм картоплі
  • 100 грам шинки
  • 70 грам яєчної вермішелі
  • 3 курячих яйця
  • 50 грам вершкового масла
  • мускатний горіх
  • сіль
  • перець
  • мука
  • панірувальні сухарі

Починаємо приготування

  1. Картоплю очищаємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо все до кипіння, потім солимо, зменшуємо вогонь і варимо до готовності. З відвареної картоплі зливаємо воду і доводимо її до стану пюре.
  2. Шинку нарізаємо невеликими шматочками.
  3. У картопляне пюре додаємо вершкове масло, мускатний горіх, сіль, шинку і 3 жовтки. Все перемішуємо.
  4. Решта білків ділимо на 2 частини. Збиваємо одну частину міксером до утворення стійкої піни і додаємо в пюре. Акуратно перемішуємо.
  5. Яєчну вермішель добре перетираємо в ступці.
  6. Злегка присипаємо стіл борошном. Беремо картопляну суміш і формуємо з неї невеликі ковбаски. Кожну ковбаску нарізаємо невеликими шматочками.
  7. Панірувальні сухарі змішуємо з вермішеллю.
  8. Білок збиваємо виделкою в мисці. Беремо картопляну ковбаску, вмокаємо її в білку, а потім в суміші з панірувальних сухарів. Точно так само робимо з іншими ковбасками.
  9. Обсмажуємо ковбаски у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо в гарячому вигляді.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів