Діти готові їсти цю страву кожен день!
Інгредієнти :
- картопля – 5 штук
- печериці – 300 г
- цибуля – 1-2 головки
- яйце – 1 штука
- сметана – 1 ст.л.
- кріп – 1 пучок
- борошно – 2 ст.л.
- рослинна олія,
- сіль,
- перець.
Приготування:
- Гриби цибулю і зелень нарізаємо дрібно.
- Обсмажуємо гриби з цибулею на олії.
- Окремо змішуємо яйце, сметану, сіль і перець.
- Натираємо на крупній тертці очищену картоплю, віджимаємо її і змішуємо зі сметанно-яєчною сумішшю, додаємо борошно і добре перемішуємо.
- Викладаємо шар картопляної суміші, грибів і знову картопляну суміш в форму змащену маслом. Збризгуємо зверху рослинним маслом.
- Висота шару повинна бути не більше 2 см.
- Випікаємо при 200 С протягом 20 хвилин.
- Подаємо страву гарячою зі сметаною.
Смачного!