Скільки б гарячих страв не планувалося подати до святкового столу, але холодна закуска повинна бути обов’язково. А що ж найбільше люблять гості? Звичайно ж, ароматну м’ясну нарізку, яку можна і на бутерброд покласти, і просто з’їсти як закуску. Загалом, нарізка – незамінна річ на святковому столі.
При цьому подавати її слід на найкрасивішій тарілці, гарно прикрасивши і естетично виклавши. Але як це зробити, коли існує стільки видів ковбаси і м’яса, та ще й овочів потрібно додати для яскравості? Як все вмістити?
Сьогодні ми покажемо вам 20 варіантів оформлення м’ясних нарізок. Вони досить прості у виконанні і при цьому виглядають надзвичайно красиво.
Ви можете зробити троянду з ковбаси або цікаві рулетики-канапе.
А як щодо яскравого букета з м’яса і овочів? Виглядає божественно! Так і хочеться все спробувати!
Також можна скласти м’ясні продукти по сортам і надати їм незвичайного вигляду. Єдине обмеження тут – ваша власна фантазія.
Не бійтеся додавати в нарізку фрукти – ананаси і яблука чудово поєднуються з м’ясом. А ще вони додадуть яскравості і зроблять вашу страву ще більш апетитною.
Господині, не забувайте ще про свіжу зелень – ароматні пучки кропу або петрушки не тільки створять мальовничу картинку, а й заманять гостей своїм соковитим ароматом.
Крім м’яса на тарілку можна викласти сир різних сортів, а ще оливки або маслини. Такі варіанти закуски припадуть до смаку будь-якому гостю.
А ви вже вибрали свій святковий варіант? Ніщо не заважає вам створити власний шедевр!
Експериментуйте, пробуйте, проявляйте фантазію! Прикрашайте свій стіл незвичайними закусками.
Пам’ятайте, що розмір не має значення. Робіть ставку на різноманітність і красиве оформлення! Гості обов’язково оцінять ваші старання!