Секрет смачної піци криється в правильно приготованому тісті. У нашому рецепті ви дізнаєтеся всі тонкощі і секрети для того, щоб зробити вашу піцу ідеальною!
Складові:
- пшеничне борошно – 175 г
- сіль – за смаком
- оливкова олія – 1 ст. л.
- дріжджі сухі – 1 ч. л.
- вода – 125 мл
Приготування:
- У кухонному комбайні з’єднуємо борошно, сіль і дріжджі.
- У глечику змішуємо олію і воду.
- Не вимикаючи комбайн, вливаємо рідину в сухі інгредієнти і замішуємо однорідне тісто.
- Потім перекладаємо тісто на стіл, присипаний борошном і замішуємо тісто руками 2-3 хвилини.
- Далі перекладаємо тісто в миску і змащуємо зовні оливковою олією.
- Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо її в тепле місце на 40 хвилин до тих пір, поки тісто не збільшиться вдвічі.
- Дістаємо тісто з миски і місимо його 1-2 хвилини.
- Потім розкачуємо тісто в коло діаметром 30 см і перекладаємо його на деко.
Здавлюємо 2 см від краю, щоб отримати скоринку і додаємо начинку за смаком на ваш вибір.
Смачного!