Навіть якщо ви не належите до фанатів страв з цвітної капусти, вам однозначно варто спробувати приготувати цей овоч за нашим рецептом.
Рум’яну, ароматну, хрустку зовні і ніжну всередині, смажену цвітну капусту в сирній паніровці неможливо не полюбити!
Складові:
- 1 качан цвітної капусти
- 3 яйця
- 6 ст. л. борошна
- масло для смаження
- 1 скл. панірувальних сухарів
- 50 г тертого твердого сиру
- 1/2 ч. л. приправи каррі (можна замінити іншими улюбленими спеціями)
- сіль
Приготування:
Качан капусти розберіть на суцвіття, помістіть в каструлю, залийте водою, злегка посоліть і поставте на вогонь. Після закипання варіть капусту 5 хвилин, а потім викладіть на друшляк.
У глибокій мисці збийте яйця з каррі, додайте до них невелику дрібку солі і борошно. Перемішуйте до отримання однорідної маси.
В окремому посуді змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром.
Кожне суцвіття капусти спочатку опускають в кляр, а потім обвалюють в підготовленій паніровці. Смажити її потрібно на добре розігрітій сковороді в помірній кількості масла до утворення рум’яної скоринки з двох сторін.
Приготована таким чином капуста, стане відмінним гарніром як до м’яса, так і до риби, а може бути і самостійною стравою.