Якщо ви любите поласувати смачненьким – тоді побалуйте себе пирогом за рецептом шеф-кухаря Олександра Борзенко.
Вам знадобиться:
- гарбуз – 200г
- яблука – 150г
- цукор пісок – 60г
- крохмаль кукурудзяний – 40г
- цукор ванільний – 7г
- кориця – 7г
- сир – 350г
- яйце куряче – 3шт
- сметана 30% – 60г
- ванільне морозиво – 1 кулька
Приготування:
Гарбуз нарізати дрібними кубиками. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими скибочками. Запекти гарбуз у духовці при температурі 180 градусів протягом 7 хвилин. Всі інгредієнти + запечений гарбуз змішати до однорідної консистенції. Викласти масу в форму для випікання і помістити в розігріту духовку. Випікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
При подачі, пиріг полити медом і кулькою ванільного морозива.