Надзвичайно смачний гарбузовий пиріг з медом і корицею

Якщо ви любите поласувати смачненьким – тоді побалуйте себе пирогом за рецептом шеф-кухаря Олександра Борзенко.

Вам знадобиться:

  • гарбуз – 200г
  • яблука – 150г
  • цукор пісок – 60г
  • крохмаль кукурудзяний – 40г
  • цукор ванільний – 7г
  • кориця – 7г
  • сир – 350г
  • яйце куряче – 3шт
  • сметана 30% – 60г
  • ванільне морозиво – 1 кулька

Приготування:

Гарбуз нарізати дрібними кубиками. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими скибочками. Запекти гарбуз у духовці при температурі 180 градусів протягом 7 хвилин. Всі інгредієнти + запечений гарбуз змішати до однорідної консистенції. Викласти масу в форму для випікання і помістити в розігріту духовку. Випікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

При подачі, пиріг полити медом і кулькою ванільного морозива.

Поділись


Новини партнерів