Як збільшити кількість зав’язків у огірочків. Врожаю буде в кілька разів більше

У цій статті Жіночий світ хоче поділитися дуже корисним способом, який допоможе вам збільшити кількість зав’язків на ваших огірочках. А найголовніше, що цей спосіб екологічний і не вимагає багато витрат в плані грошей і фізичних зусиль! Починаємо!

Перш за все нам потрібно зрозуміти в чому проблема маленької кількості зав’язків. Є кілька причин, але основною є недостача бору в самій рослині. Це можна визначити по маленькому проміжку між відгалуженнями, а так же по тому, що ваші квіточки починають відпадати.

Перейдемо безпосередньо до самого способу, який допоможе підняти вміст бору в рослині і збільшить врожайність наших огірочків. Для цього нам буде потрібно аптечна борна кислота, гаряча вода (НЕ окріп), а так само вода вуличної температури.

Спочатку потрібно розбавити в невеликій кількості гарячої води приблизно пів чайної ложки борної кислоти. Розмішуємо до повного розчинення. Далі отриманий розчин виливаємо в нашу воду вуличної температури. Загальний обсяг повинен становити приблизно 5 літрів. Тобто на 5 літрів води досить пів чайної ложки борної кислоти.

Далі виливаємо всю нашу консистенцію в обприскувач і гарненько обприскуємо наші огірочки, намагаючись обробити всі частини рослини. Такий спосіб допоможе в кілька разів збільшити кількість зав’язків на ваших рослинах і допоможе отримати рясний урожай в кінці сезону!

Поділись


Новини партнерів