Манікюр, який буде в тренді восени 2022

Осінній манікюр поєднує різні техніки та кольорові гами. Для створення дизайну найкраще зупинити свій вибір на таких відтінках, як помаранчевий, коричневий, сіро-синій, жовтий та червоний. Також на нігтях можна використовувати різноманітні декоративні елементи.

Бордо та стигла горобина

Ці відтінки виглядають благородно. Тому краще їх не змішувати з іншими кольорами. Але, якщо є бажання, можна прикрасити лише один нігтик або зробити композицію на осінню тематику.

Осінь із позолотою

Можна вибирати різні осінні відтінки із золотим або сріблястим покриттям. Можна також використовувати лак із перламутром.

Помаранчевий та жовтий

Веселі та яскраві відтінки, які чудово виглядають на нігтях, додаючи гарного настрою та позитиву.

Краплі дощу

Щоб у дощову погоду не сумувати, вибирайте для покриття відтінки з краплями. Не варто боятися яскравої палітри. Осінь прекрасна своїми різноманітними відтінками.

Оксамит, або флористика

Якщо ви ніколи не робили манікюр у даній техніці, зверніть на нього увагу. Він цікавий, оригінальний, розкішний.

Комбінований манікюр

Ще один цікавий дизайн покриття, коли можна комбінувати різні відтінки кольорів і техніки. Цей тренд цієї осені буде на піку популярності.

Кракелюр

Ще одна новинка оформлення нігтів цієї осені. Візерунок на покриття наноситься хаотично, а різні візерунки та мотиви покриваються прозорим тоном.

Поділись


Новини партнерів