8 трендових варіантів педикюру для літа 2022

Не знаєте, який педикюр вибрати для останнього місяця літа? У цій статті ми пропонуємо вашій увазі 8 стильних варіантів! Тож надихайтеся та реалізовуйте свої навіть найсміливіші ідеї.

Глибокий синій

Глибокий синій або електрик однозначно є трендом сезону, а у педикюрі він виглядає не лише дуже яскраво та піднімає настрій, а й стильно! Такий педикюр чудово виглядатиме як у місті, так і на пляжі!

Світловідбиваюче покриття

Такий педикюр оцінять дівчата, які обожнюють веселитися на вечірках! У світлі неонових ламп і спалахів він виглядає неймовірно ефектно, сяє та переливається!

Френч

Вишуканий французький варіант педикюру може бути виконаний як у класичному мінімалістичному білому відтінку, так і у будь-якому яскравому кольорі! Наприклад, чудово виглядають глибокі тони синього та яскраво-рожеві варіанти.

Червона класика

Важко уявити популярніший колір для педикюру! Елегантні червоні відтінки від бордових до коралових завжди актуальні та чудово виглядають з будь-яким взуттям – від вишуканих босоніжок до шльопанців.

Блакитний

Ніжно-блакитні волошкові відтінки виграшно виглядають на позолоченій сонцем шкірі. Цей відтінок буде актуальним як у пастельних варіаціях, так і в яскравих неонових тонах.

З матовим покриттям

Матове покриття надасть нігтям незвичайної фактури і зробить звичні улюблені відтінки цікавішими, вони заграють зовсім по-новому!

Шоколадний

Апетитні шоколадні тони візуально посилюють відтінок засмаги та підходять до будь-якого варіанту взуття.

Фуксія

Яскрава і життєрадісна фуксія додасть запалу в будь-який образ і максимально ефектно виглядатиме на тлі білого піску і блакитної води. Ідеальний варіант для відпустки!

Читайте також: Модні ідеї для нюдового манікюру в природних відтінках 2022

Поділись


Новини партнерів