Тренди в манікюрі, які подарувало нам літо 2022 року

Яскраве, сонячне літо пробуджує у нас бажання виглядати особливо привабливо. Це стосується всього: одягу, зачіски, фігури та, звичайно ж, манікюру. Проявити свою індивідуальність та виявити креативність допоможуть наші ідеї дизайну нігтів, що відповідають останнім новинкам цього сезону.

Манікюр кольору лаванди

Розкрити всю красу і ніжність лаванди краще на довгій пластині або нігтях середньої довжини. Можна обмежитись однотонним покриттям або зробити градієнт із суміжних тонів. Цікаво на такому покритті виглядатимуть акварельні краплі, мармур, розтяжки з блискіток на кількох нігтях. Акцентувати увагу краще на двох нігтях, обравши мізинець та великий палець.

Сонячний манікюр

Що б ви не обрали, пастельні відтінки жовтого або неонові тони, актуально виглядатиме будь-яка ваша задумка, в основі якої лежить жовтий колір. Візерунки, слайдери та принти краще залишити для іншого манікюру, жовтий колір дуже самодостатній.

Довжину для такого дизайну можна брати будь-яку, стилісти ж радять віддати перевагу короткому квадрату.

Фрукти і ягоди

Цей дизайн плавно перейшов із минулого сезону у нинішній. Ожина, малина, соковитий лимон, стиглий кавун, все це виграшно виглядатиме на нігтях. Для створення подібного дизайну можна скористатися готовими слайдерами або зробити малюнок самостійно, використовуючи тонку кисть та яскраві пігменти.

Нігті різних відтінків

Не можете визначитися з кольором? Виберіть різні відтінки на кожен ніготь. Стильно та оригінально буде виглядати добірка у стилі нюд або, навпаки, неонові відтінки різного кольору на кожному нігті. Тут орієнтуйтеся виключно на свою фантазію та відчуття стилю. Цей дизайн займає топові позиції в трендах літнього сезону.

Доглянута жінка – просто чарівна, її зовнішній вигляд видають акуратні нігті та свіжий манікюр.

Читайте також: Модний манікюр на серпень 2022

Поділись


Новини партнерів