5 модних відтінків манікюру на літо 2022, які вигідно підкреслять вашу засмагу

Влітку без засмаги не обійтися, і питання, який манікюр зробити під такий відтінок шкіри, постає у кожної дівчини. Пам’ятайте, що не всі дизайни вигідно підкреслюють засмагу. Постарайтеся не використовувати темні відтінки: вони зроблять колір вашої шкіри менш помітним. Дайте волю своїй яскравій натурі і придивіться до світлих відтінків! Ми підібрали для вас кольори, які вигідно підкреслять вашу засмагу.

Білий

Білий – колір, який дійсно найкраще підкреслює засмагу. Ви можете вибрати будь-який його відтінок: молочний, ванільний та слонову кістку. На засмаглій шкірі він виділиться і точно приверне до себе захоплені погляди.

Рожевий

Тренд, який повернувся до нас з двохтисячних, — рожевий. Він дуже гарно виглядає на засмаглій шкірі, а якщо додати на нього блискіток, ваші нігтики виглядатимуть абсолютно по-новому. Зробіть дизайн з елементами рожевого і точно станете схожою на Періс Гілтон із нульових.

Блискучий лак

Якщо ви хочете зробити акцент на нігтях але думаєте, що простого білого буде недостатньо, знайдіть блискучий лак, що переливається. Він гарно сяятиме на сонці, і з ним ви можете не боятися залишитися осторонь захоплених поглядів!

Блакитний

Блакитний — колір океану, який одразу налаштовує думки на відпустку. Спробуйте створити дизайн із різних відтінків: від світло-небесного до глибокого синього. Ще один плюс такого кольору він точно буде помітним на фотографіях з літнього відпочинку.

Неон

Яскраво-оранжевий — один із відтінків неону, який справді підійде кожній! Спробуйте нанести елементи неону на світлу базу, це надасть яскравості відтінку та акцентує увагу на дизайні. Неон зараз у тренді, тож ви з легкістю зможете знайти під нього купальник.

Читайте також: Модні відтінки гель-лаку 2022 з урахуванням тенденцій за версією інституту Pantone

Поділись


Новини партнерів