5 сучасних тенденцій манікюру для сонячного літа 2022

Не знаємо, як ви, але в ту хвилину, коли температура піднімається вище за 20°C, нас охоплює почуття щастя. Ми всі з нетерпінням чекали на довгі сонячні дні, холодні напої на свіжому повітрі та теплі ночі в місті. Звичайно, вже багато модниць оновили свій літній гардероб, але не варто забувати і про свій манікюр!

І ось, сьогодні ми готові розповісти вам про 5 найгарячіших тенденцій нігтів для літа 2022!

Морські вібрації

Манікюр з хвилями у морських відтінках на довгих доглянутих нігтях
Від абстрактних хвилястих візерунків до перламутрових кольорів, натхненних черепашками, деякі з основних тенденцій цього літа натхненні глибоким синім морем. Хвильові патерни зараз дуже популярні і нагадують про океан, тому ми безперечно продовжуватимемо бачити їх протягом всього літа.

Назад у 2000-ті

Мерехтливий різнобарвний манікюр на овальних нігтях середньої довжини
Ми стали свідками відродження трендів 2000-х в одязі, і тепер настав час наповнити ваші нігті атмосферою нульових. Ми спостерігаємо повернення моди 2000 року – рожеві окуляри, мішкуваті джинси, укорочені топи та космічні пучки. Для нігтів це означає, що ми випускаємо лак для нігтів космічної ери з багатогранним мерехтінням та космічними кольорами.

Вічні літні відтінки

Подумайте про оновлені нейтральні тони, які ніколи не вийдуть з моди. Відтінки зеленого, тілесного, світло-рожевого та блакитного кольору, які будуть у тренді протягом усього літа. Всі ці кольори застосовують для того, щоб легко освіжити нігті та та підкреслити літнє сяйво! Ці яскраві, живі, але прохолодні тони – кольори, які знаходяться поза часом та будуть в моді завжди.

Французький манікюр

Французький манікюр вже деякий час набирає популярність. Цей шикарний варіант підходить для будь-якої форми нігтів, і так, ви навіть можете зробити французький манікюр на коротких нігтях. Отримуйте задоволення від цього, зберігаючи основу чистою та малюючи візерунчасті кінчики.

Мінімалістичні штрихи

Коли справа доходить до дизайну нігтів цього літа, не варто забувати про крихітні штрихи. Мінімалістський нейл-арт, такий як маленькі лінії та крихітні крапки, це тренд, який збережеться протягом літа 2022. Це просто, швидко та ідеально доповнить ваш барвистий та веселий літній гардероб.

Поділись


Новини партнерів