Модний манікюр на квадратні нігті 2022

Чи актуальна квадратна форма нігтів у 2022 році? Можемо впевнено відповісти: так! У цій статті ми пропонуємо вашій увазі наймодніші варіанти манікюру для нігтів квадратної форми.

Квадратні нігті: особливості манікюру

Цікавий та акуратний – саме так можна описати квадратний манікюр. Його головна перевага полягає в тому, що він підходить для будь-якої довжини. Навіть найкоротшим нігтям можна надати квадратної форми.

“Квадрат” ідеально підійде для повсякденного офісного манікюру. Відзначимо також, що нігтьова пластина прямокутної форми – зручна база для оригінальних та яскравих варіантів дизайну.

Мінус квадратних нігтів у тому, що вони можуть візуально вкорочувати пальці, тому таку форму краще вибирати тим, у кого довгі пальці від природи.

Така форма має кілька різновидів.

М’який квадрат

Це, мабуть, найпопулярніша форма: кути нігтьового краю сточуються пилкою, і в результаті виходить так званий м’який квадрат, який вдало виглядає незалежно від довжини нігтів. Квадратний манікюр у такому виконанні розрахований і на довгі нігті, і на середні, і короткі.

Звужений квадрат

Звужений квадрат – це щось середнє між гострим квадратом та мигдалеподібною формою. Інша назва такої конфігурації нігтя – “балерина”, тому що його контур нагадує пуанти. Цю форму вдасться зробити лише на довгих нігтях.

Гострий квадрат

Для гострого квадрата характерні прямі кути без заокруглень. Зробити таку форму можна і на довгих нігтях, і на нігтях середньої довжини. Оскільки гострий квадрат вимагає ювелірної точності, це один із найскладніших різновидів манікюру.

Ключова проблема полягає в тому, що в гонитві за ідеально прямими кутами можна пошкодити пилкою бічні валики нігтя. Тому за такою формою, як гострий квадрат, краще звертатися до професійних салонів до досвідченого нейл-майстра.

Поділись


Новини партнерів