Як підстригтися цієї осені: добірка стильних та трендових образів

Хочете змін у власному образі? Тоді чому б не почати з стрижки? Тільки для того, щоб точно не помилитися з вибором оптимальної зачіски, спочатку ознайомтеся з нашим оглядом. Тут ми зібрали самі топові варіанти стрижок, які зараз актуальні як ніколи.

Стрижка Шеггі

60-ті і 70-ті роки повертаються в моду не тільки в плані гардеробу. Разом з бунтівними образами в одязі стають актуальними і неохайні зачіски в стилі Шеггі. Нерівно підстрижені кінчики, недбало укладений чубчик і загальний хаос на голові – ось основні риси такої стрижки. І витрачати час на укладку не потрібно, так що у стрижки Шеггі суцільні переваги!

Рваний чубчик

Якщо ви не готові повністю міняти зачіску, достатньо внести коригування тільки в один з її елементів. А саме – змінити чубок. У поточному сезоні варто віддати перевагу рваним чубчикам. Причому тут важливо, щоб лоб був злегка відкритим, тому чубок слід укладати з боків.

Боб «пряме каре»

Стрижка боб, як і раніше, залишається на піку популярності, змінюються лише її варіації. Восени 2020 року стилісти рекомендують робити боб максимально гладким, відрізаючи кінчики якомога рівніше. Якщо згадаєте зачіску Матильди з культового фільму «Леон», то ви все зрозумієте.

Піксі

Так, ще одна стрижка, яка продовжує залишатися в трендах і не хоче поступатися своїми позиціями. Цей варіант зачіски підійде дівчатам, готовим на експерименти. Правда, потрібно пам’ятати, що піксі – це стрижка лише для «обраних», для неї потрібно мати тендітні риси обличчя і витончене тіло. Якщо ваші плечі занадто великі, подумайте про інший варіант зачіски.

Каре з подовженням

Таку стрижку можна рекомендувати дівчатам, які не готові попрощатися зі своїми локонами і радикально зменшити їх довжину. Злегка подовжене каре дозволить, з одного боку, робити ефектні зачіски на вихід, а з іншого – при необхідності збирати волосся у хвіст, використовувати різні аксесуари для заколювання пасом. Тільки не переборщіть зі шпильками і гумками для волосся, в цьому сезоні вони повинні бути максимально непомітними.

Читайте також: 4 помилки, які ми допускаємо під час домашнього фарбування волосся

Поділись


Новини партнерів