Найактуальніші і ефектні стрижки 2021 на темне волосся

Найактуальніші і ефектні стрижки 2021 на темне волосся

Власницям темних локонів від природи дуже пощастило, так як їх волосся більш густе та міцне. Більш того, фарбування в темні відтінки практично не шкодить локонам, завдяки чому вони блищать і не втрачають здорового вигляду. Однак, у темноволосих дівчат часто можуть виникати проблеми при виборі нової стрижки. Нижче представлені найкращі стрижки на такі випадки.

Стрижка каре

Прямий зріз виглядає дуже ефектно на темному волоссі. Крім того, багато стилістів рекомендують вибирати саме подовжену варіацію стрижки. Завдяки цьому жінка може підкреслити всі красиві риси обличчя і завуалювати недоліки.

При бажанні жінка може зробити чубок. Він може бути абсолютно будь-який, так як в результаті все одно вийде неймовірно стильний образ.

Стрижка «Боб», виконана в подовженій варіації

Ця стрижка відмінно підійде тим дівчатам, які хочуть довгий час залишатися в тренді. Також, при бажанні, дівчина може зробити стрижку більш унікальною, доповнивши її недбалим укладанням.

Крім того, представлена ​​стрижка ідеально підходить всім жінкам будь-якого віку, а якщо виконати її на темних локонах, можна отримати карколомний образ.

Стрижка «Каскад»

У разі, якщо жінка хоче створити більш жіночний і шикарний образ, а також хоче додати об’єму своїм локонам, їй радять звернути увагу на каскад. Більш того, на темних локонах ця стрижка виглядає неймовірно стильно.

Також, варто відзначити, що дана стрижка володіє великою кількістю переваг. Однією з них є можливість міняти імідж за бажанням, просто використовуючи різні варіації укладок.

Якщо жінка хоче змінити свій образ, але поки що не готова до занадто великих змін, їй потрібно звернути увагу на стрижки середньої довжини.

Читайте також: Неймовірно ефектні сучасні стрижки для дорослих жінок

Поділись


Новини партнерів