Трендові та привабливі стрижки для жінок старше 40

Кожній жінці хочеться виглядати бездоганно і звичайно ж в даному випадку без ідеальної стрижки не обійтися. Від правильно підібраної стрижки залежить дуже багато і тільки правильно підібравши її можна отримати просто неймовірний образ.

Головне в даному випадку звернути увагу на трендові стрижки з ефектом омолодження. Це буде дуже актуально для жінок старше 40. Останнім часом саме короткі стрижки займають передові позиції, а разом з тим і заслуговують на особливу увагу.

Піксі

Дана стрижка навіть не думає здавати свої позиції, вона виглядає просто бездоганно і заслуговує на особливу увагу. Вкладати її доволі просто, вона не потребує затрат коштів і часу, крім того, вона відмінно підходить для створення привабливих образів.

Завдяки техніці її створення вона відмінно приховує всі недоліки. Ну а величезна кількість варіацій навіть найбіль вибагливій ​​пані дозволить підібрати свій варіант.

Паж

Останнім часом вінтажні стрижки набирають все більшої популярності і класичний паж не виняток, з ним ви з легкістю створите привабливий і елегантний образ. Форма у даній стрижки дуже оригінальна і дозволяє обійтися практично без укладання.

Боб

По праву найуніверсальніша стрижка, яка найбільш підходить жінкам незалежно від віку, типу обличчя, фігури і волосся.

Її можна робити абсолютно на будь-яку довжину, виглядати вона буде відмінно, а головне скоректує всі недоліки і вікові зміни і додасть волоссю об’єму.

Після 40 вибрати ідеальну стрижку зовсім не просто, але якщо простежити за модними тенденціями, то завжди вдасться підібрати ідеальний варіант стрижки, яка допоможе кардинально змінитися і виглядати набагато молодше.

Читайте також: 6 чудових ідей стрижки боб і їх гарне втілення

Поділись


Новини партнерів