15 позбавлених смаку весільних зачісок, про які варто забути

Незважаючи на те, що літо минуло, весільний сезон не закінчується в найближчому місяці. У нашій стрічці Instagram всі до сих пір одружуються і святкують цю подію в розкішних студіях і ресторанах. Якщо ваше весілля заплановане на 2020-2021 роки, то наш матеріал вам дуже знадобиться.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які зачіски залишилися в минулому. Наприклад, улюблена зачіска наречених – об’ємний гладкий пучок, прикрашений якимись стразами, перлами та іншими масивними шпильками. Очевидно, що під цією конструкцією шиньйон, а на голові дівчини – тонна лаку і шпильок. Зрозуміло, що над цією зачіскою стиліст страждав кілька годин, що суперечить тренду на природність.

Не варто забувати і про хитросплетіння, де кожне накручене на плойку пасмо закріплюють якоюсь квіткою. Ми розуміємо, що у слов’янських дівчат досить тонке волосся, якому не вистачає об’єму, але цей надуманий об’єм лише відсилає до 2010-го.

Наше улюблене – залаковані локони, які тільки-тільки зняли з плойки. Ні про яку натуральність і мова не йде, зате все як у принцес, яких, судячи з усього, і намагаються копіювати наречені. І найголовніше – корона на усій цій пишноті. Ми ж говоримо: принцеси!

Читайте також: 6 чудових ідей стрижки боб і їх гарне втілення

Поділись


Новини партнерів