Белла Хадід відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям

23-річна Белла Хадід розговорилася про своє здоров’я. Топ-модель розповіла, з чим стикається кожен день.

Зірка глянцю і подіумів, що отримала звання найкрасивішої жінки у світі, страждає від хвороби Лайма. Лікарі поставили Беллі страшний діагноз, коли їй було 16 років. Однак симптоми мучать модель з дитинства: порушене серцебиття, перепади настрою, біль в суглобах, пітливість, нудота, утруднене дихання, безсоння, головний біль, тривожність, сплутаність свідомості і багато іншого.

За словами Хадід, кожен день вона відчуває мінімум десять симптомів. Це заважає їй вести нормальне життя і змушує знаходитися в постійному страху. Одного разу у Белли сталося помутніння розуму, і вона забула як доїхати з Санта-Моніки в сусіднє Малібу.

«Я відчуваю всі ці симптоми з 14 років, але в 18 стало ще гірше. Одного разу це вплинуло на пам’ять, і я не могла повернутися додому», – передає слова Хадід Daily Mail.

Через хворобу Беллі довелося відмовитися від улюбленого заняття – верхової їзди. У зірки були великі плани на змагання, але про це довелося забути. Хадід вважає, що, якби не хвороба Лайма, то вона не зайнялася б модельним бізнесом, а пов’язала своє життя з кіньми.

У родині Белли від цієї недуги страждають мати та брат. Серед голлівудських зірок хворобу Лайма діагностовано також у Бена Стіллера, Джастіна Бібера, Келлі Осборн і Алека Болдуіна.

Поділись


Новини партнерів