Вагітна Кеті Перрі показала дитячу і одяг майбутньої донечки

Виконавиця хіта Roar і британський актор Орландо Блум з дня на день стануть батьками. У зірок повинна народиться дівчинка, яку співачка ласкаво прозвала «Товкушка Перрі». За словами Кеті, малятко в животі поводиться досить активно.

Майбутня мама не може дочекатися появи дитини. Вона підготувала для дочки кімнату в рожевому кольорі і вже накупила масу чарівних нарядів. Кеті не втрималася і показала шанувальникам дитячу під час свого традиційного ефіру Smile Sunday. «Зараз ви зможете трохи поглянути на кімнату нашої малої. Я ще нікому її не показувала», – звернулася задоволена Перрі до шанувальників.

Кеті зайшла в невелике приміщення з ніжно-рожевими стінами. Біля вікна, закритого шторами зі щільної світло-сірої тканини, стояло біле дитяче ліжечко. Над ним співачка повісила іграшку, а поруч розмістила крісло, щоб було зручніше читати казки дитині.

В іншому кутку кімнати розташувався пеленальний столик з усім необхідним. Завдяки дзеркалу, приміщення здавалося більш витягнутим. «Наше маленьке містечко для зміни підгузників», – зворушливо повідомила Перрі.

Пеленальний столик також виконує функцію шафи. У ящиках зберігаються чарівні сукні та комбінезони для малятка. Кеті показала кілька нарядів, які і сама була б не проти носити.

Користувачі прийшли в захват від дитячої. Фанати подякували майбутній мамі за доступ до особистого життя і висловили надію, що і саму доньку вона не буде приховувати. «Рожева кімната – просто мрія!», «Можна мені такі ж сукні?», «Це безперечно мімімі дня!», «Твоїй донечці там дуже сподобається!» – написали шанувальники зірки.

Читайте також: Кеті Перрі похизувалася кругленьким животиком

Поділись


Новини партнерів