15 ідей жіночного і практичного манікюру для коротких нігтів

15 ідей жіночного і практичного манікюру для коротких нігтів

Короткі нігті – це не тільки практично, але й стильно, в даній статті ви в цьому переконаєтеся. Сьогодні ми розглянемо актуальні відтінки в манікюрі, а також трендовий дизайн для коротких нігтів.

Блискучий дизайн гармонійно виглядає на коротких нігтях мигдалеподібної форми. Жіночі ручки з ніжним і витонченим манікюром виглядають доглянутими і привабливими.

блискучий манікюр

Кавова палітра кольорів також вітається для коротких нігтів. Поєднання двох кавових відтінків в одному манікюрі + дизайн, виконаний за допомогою фольги – гармонійний тандем, який приковує до себе увагу.

манікюр в кавовому відтінку

Світло-сірий колір манікюру з тонкими геометричними деталями в дизайні додає родзинку жіночому образу.

світло-сірий манікюр

Нюдові відтінки лаку зараз на піку популярності, щоб перетворити манікюр з даною палітрою, варто використовувати матове покриття і яскраві неонові кольори для дизайну.

нюдовий манікюр

Пастельні кольори в поєднанні з насичено чорним лаком + стильний дизайн, виконаний у вигляді художніх мазків – шедевральний манікюр, який повинні запам’ятати для себе модниці з короткими нігтями.

пастельні кольори та стильний дизайн

Щоб манікюр мав сучасний і привабливий вигляд, його можна доповнити глянцевим і матовим покриттям, а також додати яскраву нотку за допомогою привабливих блискіток.

поєднання глянцевого і матового покриття

«Перлинний» манікюр + короткі нігті – безпрограшний дует, який гармонійно доповнює один одного.

перлинний манікюр

На коротких нігтях будь-якої форми буде стильно виглядати «райдужний» манікюр з приглушеними пастельними відтінками лаку.

райдужний манікюр

Лаконічний чорний манікюр, а також яскраво-рожевий на коротких квадратних нігтях ефектно змінився завдяки дзеркальній втирці.

чорний манікюр

дзеркальна втирка

Мінімалістичний геометричний дизайн на бежевому або молочному гель-лаку – це тренд останніх декількох сезонів, який впевненими кроками рухається вперед. Тонкі і хаотично розташовані лінії можуть коригувати форму нігтьової пластини, надаючи їй більш широкого або вузького зовнішнього вигляду.

мінімалістичний геометричний дизайн мінімалістичний дизайн

геометричний дизайн

Кольоровий французький манікюр – чарівний дизайн, який гармонійно впишеться в будь-який стилістичний літній look.

кольоровий французький манікюр

Поділись


Новини партнерів