Виглядає дорого, тримається довго – 10 варіантів модного педикюру

Виглядає дорого, тримається довго - 10 варіантів модного педикюру

Ніякого неону, страз і малюночків! Якщо вже ти хочеш виглядати розкішно, доведеться бути лаконічною. Принаймні, в питанні педикюру. У цій статті ми розповімо, які варіанти краще вибрати на літо.

Холодний рожевий

холодний рожевий педикюр

Навіщо робити акцентний педикюр, якщо можна звернути увагу не на нігті, а на брендові Мюлі чи босоніжки? Приблизно так думають доглянуті дівчата, виблискуючи нескромними прикрасами і вибираючи скромний колір покриття. Найхітовіший варіант цього року – нейтральний холодний nude, наприклад відтінку холодної троянди. Можна покрити в кілька шарів, щоб колір був інтенсивнішим, а можна обмежитися черговою парою нанесень.

Перловий рожевий

перловий рожевий педикюр

Має намір твердо дотримуватися нейтральних камуфляжних відтінків, але душа просить дорогоцінного блиску? На допомогу прийде… втирка. За допомогою цієї нехитрої техніки рожеве покриття можна перетворити в перлове. Однак в цьому випадку є ризик перестаратися з блиском або вибрати занадто яскравий підтон. Зупинись на холодних відтінках і попроси майстра підібрати нейтральний фініш.

Прихований френч

прихований френч

З одного боку, класика на те і класика, щоб бути вічною. З іншого – французький педикюр може бути різним. “Той самий” френч з чіткою межею білого кінчика і нейтральної бази сьогодні виглядає, м’яко кажучи, застарілим. А ось так званий прихований френч – без видимого контрасту і з ледь помітним переходом – перетворить твій педикюр в пальчики на мільйон.

Шляхетний винний

шляхетний винний педикюр

Дуже добре поєднується з шкіряними ремінцями благородного рудого, піскового, бежевого і коричневого кольору! Ще одна фішка такого педикюру – він виграшно виглядає на тлі світлої шкіри, і якщо ти володієш аристократичною блідістю і не збираєшся з нею розлучатися, сміливо приміряй варіанти кольору бордо. Його практично неможливо зіпсувати без додаткової зброї на кшталт блискіток і страз.

Класичний червоний

класичний червони педикюр

Не можеш жити без яскравого педикюру? Ми знаємо тільки один компроміс, який виглядає дорого, як не крути. Це класичний червоний. Не спокушайся на додаткові прикраси – червоний колір сам по собі досить яскравий і самостійний, а тому не потребує зайвого дизайну. Уникай “рідких” текстур: покриття повинне бути щільним, навіть трохи “вершковим” і бездоганно нанесеним.

Ніжні блискітки

педикюр з ніжними блискітками

Зверни увагу на цей варіант, якщо в твоїх планах відвідування урочистих заходів, де потрібно виділитись витонченими босоніжками з відкритими пальцями. Або попереду довгоочікувана пляжна відпустка, під час якої ти будеш розгулювати виключно в сандалях і зручних капцях. Нейтральне покриття з дрібними, немов пудра, блискітками, виглядає вишукано і не вульгарно.

Чорний

чорний педикюр

Не очікувала? Розуміємо. Однак багато модниць вищого світу, яким неабияк набридли бежеві, блідо-рожеві і червоні відтінки, зупиняють свою увагу на чорному кольорі. І у них він не виглядає готичним або брутальним. Навпаки: чорний витончений педикюр – саме ефектний варіант для любительок класичних босоніжок на тонкому ремінці.

«Весільний» білий

білий педикюр

Ми вже писали про те, що білий педикюр – один з найпопулярніших нейл-трендів цього літа. І світські левиці теж не обійшли його стороною. Ще б пак: адже який колір, як не білий, максимально виграшно виглядає на засмаглій шкірі? Правильно. Зупини увагу на перламутрових варіантах: ошатно, але скромно тастримано, як і повинно бути.

Напівпрозоре покриття

напівпрозоре покриття

Передостанній в нашому списку, але далеко не останній за популярністю вибір, на якому зупиняються все більше і більше розкішних дівчат. Все тому, що природна краса, якої нібито не торкалася рука б’юті-майстра, як і раніше цінується понад усе.

Матовий фініш

матовий педикюр

Простий спосіб не зраджувати улюбленому відтінку, але при цьому надати педикюру благородства – це вибирати матовий фініш. Такий фініш виглядає бездоганно з темними відтінками, наприклад, оливковим або коричневим.

Поділись


Новини партнерів