Як рівномірно нанести автозасмагу і не перетворитися в леопарда: б’юті-лайфхаки

Як рівномірно нанести автозасмагу і не перетворитися в леопарда: б'юті-лайфхаки

Автозасмага просто незамінна на початку літа, якщо ти ще не встигла полежати на пляжі, а носити відкритий одяг дуже хочеться. Крім того, це найбезпечніший варіант, який підійде і людям з чутливою шкірою. У цій статті ми розповімо про тонкощі нанесення засобів в домашніх умовах.

Не варто боятися автозасмаги, тому що при правильному нанесенні і використанні якісного засобу він може виглядати природно, і ти будеш схожа на королеву пляжу, а не на яскраву морквину. Щоб не повторити помилки зірок, які перестаралися з автозасмагою і бронзаторами, запам’ятай кілька простих правил і чітко дотримуйся їх.

Підготовка:

  • Прибравши волосся під шапочку, посунь її трохи назад. Нічого, якщо засіб потрапить на волосся, гірше, якщо буде різка межа кольору на шкірі.
  • Щоб засмага була рівномірною, нанеси зволожуючий крем на склепіння стопи, на суглоби пальців і шкіру між ними.
  • Те ж саме виконай з руками: нанеси крем на пальці (не забудь про кутикулу), між ними, на долоні і на лікті. Для чого це потрібно? Справа в тому, що ділянки з тонкою і сухою шкірою фарбуються швидше. Зволожуючий крем сповільнить процес, що дозволить домогтися рівномірного результату.

Техніка нанесення:

  • Працювати краще перед великим дзеркалом, поступово рухаючись зверху вниз – від ообличчя до ніг.
  • Купи спеціальні рукавички, щоб сміливо розподіляти автозагар на шкірі і не мучитися потім, відмиваючи долоні.
  • Перший тонкий шар нанеси на все тіло, через 1-2 години повтори процедуру, щоб колір став більш рівномірним, без плям.
  • Як ми вже говорили, шкіра на колінах і ліктях (так само, як і всі сухі ділянки тіла) вбирає автозасману швидше і забарвлюється інтенсивніше, тому обробляти їх потрібно в самому кінці: цілком вистачить крему, що залишився на руках.
  • Якщо шкіра запалена, на ній є висипання або ранки, почекай з автозасмагою до тих пір, поки вона знову не стане здоровою, щоб уникнути додаткового подразнення.

Що ще важливо знати

Перед нанесенням автозасмаги прийми душ і зроби пілінг обличчя і тіла – для цієї мети підійде будь-який м’який скраб. Це – запорука того, щоб засмага лягла більш рівномірно.

Після нанесення автозасмаги не забудь ретельно вимити руки. Якщо ти не використовувала спеціальні рукавички і долоні все-таки забарвилися, потри їх щіткою з відбілюючою зубною пастою, використовуй сік лимона або нерафіновану соняшникову олію.

Поділись


Новини партнерів