Маска з крохмалю: ефект ботоксу за 15 хвилин

Про ботокс не чув тільки ледачий. Сьогодні це слово асоціюється виключно з індустрією краси: вкололи пару кубиків – прибрали два десятка років з лиця. Але мало хто знає, що вперше ця речовина була використана в далекому 1960 році для того, щоб допомогти пацієнтам з частковим паралічем обличчя. Ботулотоксин розслаблював мускулатуру і сприяв відновленню симетрії. З тих пір ці речовини знайшли багато інших застосувань, але два фактори залишаються незмінними – висока ціна і ризики.

Ботокс допомагає розгладжувати зморшки на лобі, коригувати нижню третину обличчя, розслабляти м’язи. Небезпеки для здоров’я немає, але якщо речовину ввели на міліметр вище або нижче, куточок рота може опуститися, обличчя втратить симетрію. Що стосується вартості, якби процедура була разова, то, можливо, до неї б вдавалося більше жінок. Але, оскільки її періодично потрібно повторювати, з такими витратами впорається не кожен. Тому ми пропонуємо розгладжувати зморшки вдома.

Яєчний білок і крохмаль в косметології

До складу яєчного білка входять цинк, кальцій і селен, вітаміни А і В, Е і D, фолієва кислота і залізо, фосфор і йод. Він корисний для будь-якого типу шкіри, але найбільше для жирного. Такий засіб не тільки бореться з віковими змінами, але й усуває вугровий висип, скорочує пори, освітлює, підтягує.

А крохмаль взагалі називають найкращою альтернативою ботоксу. При регулярному використанні він бореться навіть з глибокими зморшками. Крохмаль рекомендують додавати в домашні маски, навіть якщо ви ще молоді і прекрасні. В такому випадку він допоможе запобігти появі вікових змін і продовжити молодість.

Тільки 2 інгредієнти

Для приготування маски-ботокса в домашніх умовах вам знадобиться тільки два інгредієнти – 2 ч. л. крохмалю і 1 яєчний білок. Білок заздалегідь збийте в густу піну. Додайте сухий інгредієнт і ще раз збийте.

Коли маса стане однорідною, нанесіть її на чисту шкіру обличчя, шию, зону декольте, а також кисті рук – тобто всі ті місця, де шкіра швидше за все втрачає вологу і старіє.

Коли маска підсохне, нанесіть поверх першого шару другий, а потім і третій. Коли всі шари висохнуть, змийте маску. Під час процедури важливо перебувати в спокійному стані і не розмовляти.

Яка тривалість курсу лікування? Робіть маску щовечора протягом 21 дня, а потім через день протягом 14 днів. Після змивання наносьте зволожуючий крем товстим шаром. Результати помітні вже через 10 днів, але щоб вони закріпилися, краще не зупинятися на досягнутому.

Умивання крохмалем

Про таке взагалі мало хто чув, але крохмаль часто використовують під час вмивання чутливої і старіючої шкіри. Всипте 1 ч. л. крохмалю в 1 л чистої кип’яченої води. Вмийтеся розчином кімнатної температури, а потім сполосніть обличчя звичайною чистою водою. Нанесіть крем, який відповідає вашому типу шкіри.

Поділись


Новини партнерів