Модні тенденції манікюру 2020

Тренди в манікюрі змінюються не часто, і кардинальними їх не назвеш. У модному наборі прийдешнього сезону буде переплітатися стиль, що вже став звичним, з новими нейл-трендами.

Тенденція № 1 – bubble манікюр з піною

Оригінальний модний манікюр 2020 під назвою bubble очолює хіт-парад новинок. Феєричний ефект досягається за допомогою мильної піни, яка бере участь в процесі.

Тенденція № 2 – прозорий френч

Прозорий дизайн нігтів з’явився завдяки широкому розповсюдженню гелевого нарощування. Цей продукт став популярним за рахунок відмінного самовирівнювання, що дозволяє майстрам працювати в техніці без опилу.

Тенденція № 3 – манікюр зі швидкими малюнками

Останні модні тенденції манікюру 2020 особливо тяжіють до малюнків різного жанру. Декор, який виконується з віртуозною майстерністю, в своїх фантазіях безмежний. Основою виступає лакова поверхня білого кольору, на якій, як на художньому полотні створюються мальовничі малюнки.

Тенденція № 4 – манікюр в нюдових тонах

Елегантна гамма nude тріумфально торжествує і тяжіє до ніжної пастелі. Не поспішають йти з модного олімпу покриття молочного і напівпрозорого відтінку. Їх витончене благородство найкраще підходить коротким нігтям, але варіації з іншою довжиною не заборонені.

Тенденція № 5 – манікюр в техніці «тонкі лінії»

Модна тенденція манікюру в техніці «тонкі лінії», яку професіонали називають line art, зібрала численну армію прихильниць. Для його створення нейл-майстер використовує найтоншу кисть або гель павутинку.

Тенденція № 6 – манікюр аквареллю

Гарний манікюр аквареллю вбиває наповал досвідчених цінителів ексклюзивного нейл-арту. Виконується тільки за допомогою ручного акварельного розпису. Вимагає високого професіоналізму і хороших художніх здібностей від майстра.



Новини партнерів