Модні тенденції: найпопулярніші стрижки літа 2020

Весна-літо для дівчат – це завжди час експериментів, особливий період, коли хочеться спробувати щось нове, не характерне для самої себе. Стрижка – це відмінна можливість поглянути на себе по новому і спробувати себе в новій ролі. Минулі тижні моди SS2020 показали нам, на що орієнтуватися і чим надихатися, а іноземні стилісти вже почали показувати свої креативні hair – колекції. Наталя Копніна, перукар-колорист, власниця салону Kit Cut допомогла нам розібратися, на які стрижки варто звернути особливу увагу зараз, щоб бути у всеозброєнні влітку.

Короткі зачіски

Високе каре

Що стосується коротких стрижок, з’явився прекрасний варіант для молодих і сміливих. Зараз модно стригти високе каре і добре відкривати шию, але при цьому форма стрижки повинна бути легкою і повітряною. Графічність і чіткі лінії залишаються, але в тренді – недбала форма, в ідеалі з локонами, з об’ємом, як ніби після вітряної погоди. Дуже гладкі форми пішли в далеке минуле.

Їжачок

Актуальними залишаються дуже короткі стрижки. Можна зупинитися на “їжачку”, пофарбувати його в білий колір і затонувати все в будь-який яскравий відтінок. Не хочете фарбувати волосся – нічого страшного, можна просто зі своїм волоссям експериментувати. Такі ультра короткі стрижки підійдуть тим, у кого від природи правильна форма черепа і тонкі красиві риси обличчя.

Піксі

Всім відомо, що мода циклічна і час від часу повторюється. Зараз приходить нова хвиля популярності ретро стрижок, одна з таких – піксі, як у fashion ікони 60-х Твіггі. Така стрижка виглядає дуже сучасно і акуратно. Завдяки величезній різноманітності стайлінгу їй можна надати різний об’єм і текстуру.

Паж, гарсон, рапсодія, аврора

У моду активно входять стрижки з минулого, знайомі всім перукарям класичної школи, такі як – паж, гарсон, рапсодія, аврора. Ми знову повертаємося до давно забутих термінів, які знову будуть актуальні. Безумовно, до таких стрижок обов’язково треба додавати нотку сучасності, не залишати її в первозданному вигляді. Слід видозмінювати чубчик, експериментувати з укладаннями за допомогою сучасного стайлінгу і нових видів професійних перукарських інструментів для укладання.

Шапочка

Також дуже популярна стрижка – шапочка, як на ультра короткому волоссі з поголеними скронями і потилицею, так і на більш довгому волоссі. Однак кучерявому волоссю вона не підійде, зате добре виглядає на рівному волоссі і особливо пасує дівчатам з овальним типом обличчя.

Такі стрижки для найсміливіших модниць, вони підійдуть не до кожного типу обличчя, а в деяких випадках можуть досить сильно зістарити.

Стрижки на волосся середньої довжини

Каре

Каре – це вічна класика, але, незважаючи на це, така стрижка зараз на піку популярності. У деяких європейських hair-зйомках якраз каре лежить в основі всього. Форма в основному актуальна пряма, з більш короткими пасмами біля обличчя, або з подовженими (в залежності від моделі, кому що пасує), легка, добре прострижена. До такої стрижки краще підбирати дуже повітряні, або об’ємні, або легкі хвилі з прямими кінцями.

Каскад

В тренді стрижки-каскад з сильно простриженою верхівкою, асиметрія і якесь графічне гоління, що не може не тішити прихильників екстремальних зачісок.

Чубчик

Окреме слово – чубчик. Вони як увійшли в моду кілька років назад, так і до сих пір не здають своїх позицій. Як і більш чіткі округлі, що відкривають трохи сильніше обличчя, так і рвані чубчики, в тому числі чубчик навскоси.

Стрижки на довге волосся

Каскад

Довге волосся навесні-влітку 2020 року – це в першу чергу, каскадні стрижки. Каскад може бути сильно прострижений, в укладанні локони можуть об’ємно бути покладені на брашінг або накручені на стайлер маленького діаметру. Якщо це зовсім пряме волосся, то з великим об’ємом і не прямими кінцями, а хоча б трохи підкрученими на брашинг.

Коси

У моді залишаються афрокоси, французькі коси, парні коси, як на показі Dior. З приводу кольору, у моду увійшов теплий блонд, дівчата нарешті зрозуміли наскільки це зручно. Солом’яні, медові, карамельні відтінки дуже довго служать і пасують майже всім. Якщо ви боялися цього відтінку – зараз саме час його спробувати, він на піку популярності.

Головний критерій гарної стрижки – це легкість в укладці майстрам доведеться повчитися, відкрити свої конспекти і згадати, як вони робляться. Запорука успіху будь-якої стрижки – це здорове волосся, тому не нехтуйте захистом волосся і спеціальним доглядом.

Поділись


Новини партнерів