Як зберегти колір волосся: поради по догляду за пофарбованими пасмами

У сучасних реаліях, коли салони краси закриті необхідно приділити особливу увагу догляду за волоссям, щоб воно виглядало здоровим, а колір зберігся надовго. Пропонуємо 5 простих правил по догляду за пофарбованими пасмами.

Склад засобів по догляду

Якщо в складі шампуню є сульфати, силікони або аміак, то волосся стає ламким і сухим. Тому важливо уникати таких інгредієнтів і приділити особливу увагу підбору б’юті-засобів.

Не мийте волосся занадто часто

Чим рідше ви будете мити волосся, тим довше колір збережеться на локонах. Спробуйте обмежити миття 2-3 процедурами в тиждень. У проміжках можна використовувати сухий шампунь. Крім того, варто користуватися зволожуючими засобами перед миттям, наприклад, наносити спеціальну олію.

Зволоження

Цей пункт важливий для всіх типів волосся. Пофарбовані локони схильні до сухості, тому вибирайте інтенсивні б’юті-продукти. При цьому, можна використовувати кондиціонери з тонуючою дією.

Мінімізуйте використання гарячих інструментів

Гарячі інструменти для укладання, наприклад, фен або плойка також впливають на збереження кольору волосся. Тому варто звести до мінімуму використання таких засобів і користуватися термозахистом.

Підтримуйте колір спреями

Для того, щоб приховати коріння, що відросло можна використовувати кольорові спреї або пудру. Вибирайте засіб на відтінок темніший, ніж інша довжина.

Варто відзначити, що цієї весни фарбування волосся є особливо популярним.

Поділись


Новини партнерів