Манікюр для душі: 7 абстрактних візерунків на нігтях, які варто повторити

Малюнки, які люди наносять на тіло, нехай навіть на невелику його частину – на нігті, мають глибокий сенс. А абстрактні – тим більше. Тому радимо прочитати цю статтю, перш ніж наносити нейл-арт.

Хочеш зробити незвичайний абстрактний манікюр? Здається, тебе потягнуло на мистецтво – варто запланувати похід на виставку. А в манікюрі роби ставку не тільки на нелогічні малюнки, але і на нестандартні відтінки. Брудно-жовтий, світло-сірий, пильно-зелений та інші, рідко використовувані в салонах кольори чудово для цього підійдуть. А на них намалюй чорним лаком хаотичні лінії в стилі модерн. Краще, звичайно, свій політ фантазії виплеснути тільки на двох пальцях, інакше є шанс переборщити.

Щоб бути повністю впевненою в кінцевому результаті, краще заздалегідь знайти приклади малюнку, який хочеш зобразити на нігтях. Все-таки пояснити абстрактний малюнок майстру набагато складніше, ніж попросити намалювати сердечко або зайчика.

Як шукати в інтернеті ідеї абстрактного манікюру? Вбивай в пошуковик наступні слова: кубізм, модерн, сюрреалізм. Впевнені, вибирати з різноманіття відомих картин доведеться довго. Але постаратися варто: ходити з «витвором мистецтва» на нігтях ти будеш, напевно, не менше тижня. А за цей період дізнаєшся, кого зі своїх знайомих варто покликати з собою на виставку.

Майстра явно надихнуло авокадо, придумуючи цей малюнок. Або просто фахівець був голодний. Але манікюр вийшов дуже яскравим і незвичайним. А прозора основа дозволила не бути скромним і зробити дизайн на кожному нігті. Будь обережна: втілення такої ідеї на нігтях може викликати апетит!

Зірки – частий елемент сюрреалістичних малюнків. Доповни їх нерівними лініями різних відтінків, що імітують хвилі. До речі, для такого дизайну краще підходить овальна форма нігтів і довжина трохи більше середньої. І не забудь показати результат в соціальних мережах з хештегом «абстрактні нігті» – він тільки набирає обертів.

Ще один варіант з хвилями, доповнений вкрапленнями з золота. Виконано на матовій ніжно-рожевій основі, але ти можеш вчинити іншим способом: спочатку намалювати дизайн за допомогою глянцевого покриття, а вже потім покрити нігті топовим лаком з матовим фінішем.

Все-таки нерівні лінії, що нагадують художньо зображені гілки дерев, – найпопулярніший елемент абстрактного манікюру. Але не старайся – нехай дизайн буде тільки на нігтях середніх і безіменних пальців.

Поділись


Новини партнерів