Як пофарбувати волосся в білий без жовтизни: 5 простих кроків до кольору мрії

Платиновий блонд без жовтого підтону – реальність, а не казка. Ділимося покроковою інструкцією, як пофарбувати волосся в білий без жовтизни. Бонус – корисні поради по догляду за вже пофарбованими локонами.

Ділимося секретами стилістів, як пофарбувати волосся в білий колір без жовтизни. Всього кілька кроків відділяють вас від відтінку мрії.

Як отримати білий колір волосся – найкраща інструкція

Щоб отримати гарний білий колір волосся, доведеться постаратися. Не знаєте, як зробити чорне або коричневе волосся білим? Все просто – вам потрібно освітнювати його кілька разів. Але не відразу, а з перервами. Попереджаємо відразу: від будь-яких фарбувань, а особливо від таких радикальних і агресивних волосся псується. Ваша мета – посилити догляд, щоб мінімізувати шкоду.

Як зробити білий колір волосся – матеріали для фарбування

  • Кокосова олія. Натуральний нерафінований продукт утримує вологу і запобігає пересиханню волосся.
  • Порошок для освітлення. Його можна відшукати в лінійках будь-яких великих і нішевих hair-брендів. Вибирайте засіб, що не містить аміак. Зазвичай відповідні порошки мають фіолетовий або синій колір.
  • Окислювач для фарбування. Засіб потрібно буде змішати з порошком. Стилісти рекомендують окислювач в форматі крему, а не тоніка. Кремовий оксидент менше травмує локони.
  • Кисть для фарбування.
  • Миска для змішування.
  • Фарба потрібного кольору.

Біле волосся як сніг: як отримати – 5 простих кроків

1. Нанесіть кокосову олію на волосся

Перед висвітленням зробіть живильну маску з кокоса. Розподіліть чисту олію по всій довжині і залиште її на кілька годин. Перед нанесенням освітлювача не змивайте кокосову олію з волосся.

2. Нанесіть освітлювач

Приблизно через 2 години можна починати освітлювати локони. Якщо ви володарка темного волосся, то напевно вас цікавить, як перефарбувати темні корені, щоб отримати біле волосся. Відповідаємо – спробуйте спочатку освітлити коріння на кілька тонів, а тільки потім переходити до решти волосся.

Щоб правильно розвести засіб для освітлення, спочатку змішайте в мисці рівну кількість порошку і окислювача. Потім починайте поступово додавати проявник кольору до консистенції пудингу.

Наносьте освітлювач, розділяючи волосся на невеликі смужки. Рухайтеся від коренів до кінчиків дуже швидко, тому що процес знебарвлення вже почався.

3. Залиште суміш на волоссі

Залиште освітлювач на 20-30 хвилин, а потім змийте його теплою водою.

4. Повторюйте освітлення до світло-жовтого кольору

Як же в підсумку отримати біле волосся з жовтого? Через кілька процедур освітлення ваше волосся повинне придбати світло-жовтий відтінок. Пам’ятайте, відразу цього досягти не вийде: спочатку локони будуть мідними, жовтим або оранжевим. Це нормально. Щоб не вбити свої пасма, розтягніть процедуру на кілька тижнів.

5. Отримайте білий колір з допомогою відтіночної фарби

Як зробити волосся остаточно білим? Для цього ми і припасли відтіночну фарбу. Змішайте 2 частини крему-оксиденту і 1 частину фарби. Нанесіть фарбуючу суміш від коренів до кінчиків. Засіб почне червоніти – це добре. Це означає, що продукт просто зараз позбавляє вас від жовтизни. Залиште фарбу на 5-10 хвилин, а потім змийте. В кінці нанесіть кондиціонер для фарбованого волосся.

Догляд за білим волоссям

Ми відповіли на питання, як отримати ідеально білий колір волосся, а тепер розповімо корисні лайфхаки, як зберегти його і відновити здоров’я локонів після шкідливої процедури.

Мінімізуйте миття волосся. Після агресивного фарбування волосся сухе і ослаблене, так що залиште його у спокої. Не потрібно кожен день мити пасма. Для особливих випадків використовуйте сухий шампунь. Оптимальна кількість процедур очищення волосся в тиждень – 2-3 рази.

Використовуйте фіолетовий шампунь. Спеціальний шампунь позбавить вас від майбутньої жовтизни і збереже тон свіжим.

Використовуйте кокосову олію. Регулярно робіть живильні маски на основі кокосової олії, щоб відновити волосся. Наносьте мінімальну кількість на кінчики після миття.

Пофарбовані локони потребують особливого догляду з двох причин: пошкодження після шкідливої процедури і новий пігмент, який потрібно зберегти. Також не забувайте про індивідуальні особливості волосся – враховуйте їх при формуванні базового hair-догляду.

Поділись


Новини партнерів