Найбільш «небезпечні» кольори для макіяжу: як не допустити помилку

Відмінний результат макіяжу полягає не тільки в техніці нанесення косметичних засобів, але й в правильно підібраних відтінках. Звичайно, зараз не існує правил, будь-який візажист тобі скаже: «Твори!» Але іноді неправильно підібрані кольори можуть, наприклад, зробити твою зовнішність хворобливою. У цій статті ми розповімо, як не допустити подібного ефекту.

Олівець для брів

При виборі завжди відштовхуйся від свого кольору волосся: засіб для брів має бути на два відтінки темнішим. А тепер найголовніше: обов’язково протестуй продукт на руці на відсутність рудого підтону – з ним домогтися природного ефекту практично неможливо.

Тіні

Будь обережна з червоним або рожевим відтінком тіней: вони можуть надати очам заплаканого або хворобливого вигляду. Ти ж не хочеш увесь вечір відповідати на питання: «Що трапилося?». Якщо все-таки вирішила нафарбуватися в цій колірній гамі, вибери ніжно рожевий колір, або попіклуйся про те, щоб тон обличчя був в ідеальному стані.

Рум’яна

Темні відтінки рум’ян можуть підійти, тільки якщо у тебе дуже смаглява шкіра. В інших випадках такий рум’янець можуть прийняти за запалення або навіть синяк. Тому сміливо можеш вибирати рожеві або персикові кольори. Хочеш виділити щічки, та зробити їх яскравішими? Просто нанеси трохи більше засобу.

Помада

Помада оранжевого кольору майже завжди підкреслює жовтизну зубів, навіть якщо насправді це не так. Та й до того ж такий відтінок пасує одиницям. Заміни його на персикову помаду: вона може бути такою ж яскравою, але при цьому не привертає до себе занадто багато уваги.

Поділись


Новини партнерів